Gelin size uğruna dualar ettiğim,bana doğru aslında yanlış birini vermediği için Allah'a nasıl şükrettiğimi anlatayım:))

Niye taksit taksit yazdiniz onu anlayamadim. Iliskisi olmadigi biri durup dururken kocama ilani ask eylese bizde beraber guler eglenirdik cunku rezillik. Ha ben kufur etmezdim veya muhattap olmaya tenezul etmezdim o ayri.

Ayrica tanimadiginiz bir kadini tencere takimi üzerinden alaya almaya calismaniz da sadece çiğlik baska bir sey degil.

Niye taksit taksit yazdiniz onu anlayamadim. Iliskisi olmadigi biri durup dururken kocama ilani ask eylese bizde beraber guler eglenirdik cunku rezillik. Ha ben kufur etmezdim veya muhattap olmaya tenezul etmezdim o ayri.

Ayrica tanimadiginiz bir kadini tencere takimi üzerinden alaya almaya calismaniz da sadece çiğlik baska bir sey degil.
Uzun olmasın istedim... Geçmiş gitmiş olay neden bu kadar yüklendiniz bana anlamadım.... 😁 Yazdığımda kocası değildi zaten. Tanımadığı kadına hakaret etmesi daha çiğlik. :)))) layığını bulmuş. Mutluluklar onlara. Çok şükür ne aklım ne gözüm kaldı.

Uzun olmasın istedim... Geçmiş gitmiş olay neden bu kadar yüklendiniz bana anlamadım.... 😁 Yazdığımda kocası değildi zaten. Tanımadığı kadına hakaret etmesi daha çiğlik. :)))) layığını bulmuş. Mutluluklar onlara. Çok şükür ne aklım ne gözüm kaldı.
Ee siz de suan tanimadiginiz bir kadini kucumseyip alay etmiyormusunuz?

Gecmis gitmis olay dediğiniz seyin konusunu actiginiz icin olabilir mi?
Paylaşmak istedim ne var bunda? Yine ulaşayım,unutamadım demiş miyim? hâlâ acısını çekiyorum sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz :)) keşke düzgün okusanız,bundan bahsetmekti amacım...
Yani demek istediğim,Allah kimseye kaldıramayacağı yükler vermiyor gerçekten. İlle de olsun diye direttiğimiz kişiler bazen bir soğan kabuğundan bile işe yaramaz olabiliyor bazen..... Zannediyorsunuz unutulmaz,hayır unutuluyor. Bir isterken hayrı hayırsızı göremiyoruz hiç... Rabbim sana şükürler olsun. İyi ki de bana onu vermemişsin... Allah doğru insanlarla karşılaştırsın... Bir düşünün sadece dışını beğendiğiniz ama gözü başkalarında olan birini ailenize yakıştırır mıydınız?

X