• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin seti

• Konu Sahibi Konu Sahibi blnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar gelin seti istiyorum nereden alabilirm yada internet sitesi varmı bildiğiniz gelin seti olan.ama kararsızım şu gelin yatak örtülerindenmi alsam olmazsa olmazmı acaba.ama bu setin içinde pike falanda oluyor yatak örtüsü gibi koyarım diye düşünüyorum.

bende bu aralar gelin seti araştırmasındayım.. çok gezdim, eğer pikeli güzel bir takım istiyorsan Gelin Home'un güzel ürünleri var. 550 - 600 arası değişiyor fiyatları. sana nasıl gelir bilmiyorum canım ama bu fiyatlar bana fazla. hem bi de benim yatak örtüm hazır. o yüzden ben tek nevresim takımı bakıyorum ilk kez sermek için.. onlarda da Lila Mor markasnın çok güzel ürünleri var. fiyatları da 200 - 250 arası değişiyor. içinde normal pamuklu çarşaf, 2 yastık kılıfı, onun dışında 2 tane saten yastık kılıfı işlemeli tabi, bir de saten nevresimi var. yardımcı olabildiysem ne mutlu :))

bende bu aralar gelin seti araştırmasındayım.. çok gezdim, eğer pikeli güzel bir takım istiyorsan Gelin Home'un güzel ürünleri var. 550 - 600 arası değişiyor fiyatları. sana nasıl gelir bilmiyorum canım ama bu fiyatlar bana fazla. hem bi de benim yatak örtüm hazır. o yüzden ben tek nevresim takımı bakıyorum ilk kez sermek için.. onlarda da Lila Mor markasnın çok güzel ürünleri var. fiyatları da 200 - 250 arası değişiyor. içinde normal pamuklu çarşaf, 2 yastık kılıfı, onun dışında 2 tane saten yastık kılıfı işlemeli tabi, bir de saten nevresimi var. yardımcı olabildiysem ne mutlu :))

internetten ben de baktım lilamor ürünlerine ve çok beğendim. istanbulda nerede satılıyor bilginiz var mı?

canım bence gelin yatak örtüsü olmazsa olmaz bir ürün değil. heveslenip alan ne kadar arkadaşım varsa ertesi gün toplayıp bazanın bir köşesine attıklarını söylüyorlar. illa yatak örtüsü istiyorsan pamuk saten çok şık yatak örtüleri var canım. ya da çok şık pike takımları var. sarev ve english home'a bir bak istersen.

karacanın ev tekstilide çıkmış ordan gelin seti aldım saten pikesi ve nevresim takımı yastıkları kırlentleri ve çarşafı birde lavanta kesesi vardı.hemde çok uyguna aldım sanki.350 tlydi.

karacanın ev tekstilide çıkmış ordan gelin seti aldım saten pikesi ve nevresim takımı yastıkları kırlentleri ve çarşafı birde lavanta kesesi vardı.hemde çok uyguna aldım sanki.350 tlydi.

karaca nın ev tekstili de mi varmış. etrafa daha dikkatli bakmalıyım :24:

Back