Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçıma karar verdim, sizce nasıl?

Canım modeller çok güzel ama bende özellikle 2. model için gelin saçı uygun değil diyenlerdenim. Böyle düşünmemin sebebi ise açıkcası basit. Evet güzel ama basit durmuş bence. Yani bu modeli senin düğününe davetli olarak gelen herhangi biri de yapabilir ve senin ondan tek farkın saçındaki çiçekler olur. Sen o gece gelin olacaksın ve gösterişli olman lazım , saçını salık kullanmak isteye bilirsin ama biraz daha havalı modeller bak bence. Bu saç sadece makinaya gitmiş çıkmış yada maşa yapılmıs günlük bi saça benziyor. Bu arada düğün mekanıda saç yapımı için çok önemlidir düğünün açık yerdemi olacak kır düğünümü yani..
Benim begendiğim gelin saçı modelleri ise topuzlardır. Açıkcası ben geline topuzu yakıştırıyorum . ve her saç modelide herkezin yüzünede gitmiyor. Mesela senin yüz şeklin nasıl yüz şekilleride saç modeli yapımında çok önemli

acik olan saca bayildim ama gamze ozceligin sacini begenmedim. o sac modeli bana cok ozensiz geliyor.
ama bukle bukle olan sac harika kesinlikle.. uzerindeki cicekle hele mukemmel durmus.. saclarin sari ise bi de varya muhtesem olursun..

tşk ederim olumunekankayizsmile

evet saçlarım sarı ve uzun, fotodaki kadar uzun olmaz maşa olunca ama postiş desteği alıcam alkisalkisalkis

öncelikle açıklayıcı yorumun için çok tşk ederimŞeniz
şimdi durumum şöyle : hem nikahım hem düğünüm olacağı için birinde toplu diğerinde salık bir model düşünüyorum. topuz olarak gergin topuzlardan pek hoşlanmıyorum açıkcası ve sarı saçta maşalı topuzları çok beğeniyorum ilk model de olduğu gibi.

salık olarak pek bi alternatifim yok diye düşünüyorum, açık gelin başı deyince aklıma hep maşalı modeller geliyor, zaten aklımda olan tarzda buydu.. düğünüm deniz kenarında açık havada olacağı için mekanada uygun olur diye düşündüm.. topuzda düğünde herkesde varolan bi model ama gelinde olunca daha göze çarpıyor tabiki,bu modelde gelinliğimle duvağımla çiçeğimle birbirini tamamlar diye düşündüm..

eğer salık saç olarak bildiğiniz farklı modeller varsa paylaşırsanız sevinirim, tekrar tşk ederimopuyorumnanaktan

İkinci modeli yaptıracaksanız bu linke bir göz atmanızı öneririm. Teşekkürler.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinb...lternatif.html (Gelin tacı alternatif)

tşk ederim ama link açılmıyorbilmiyorumkismile

Açık saç modelini ben de istiyorum ve beğendim.Ama o saçına taktığın aksesuarı nerden aldın :)) tam düşündüğüm gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…