Canım modeller çok güzel ama bende özellikle 2. model için gelin saçı uygun değil diyenlerdenim. Böyle düşünmemin sebebi ise açıkcası basit. Evet güzel ama basit durmuş bence. Yani bu modeli senin düğününe davetli olarak gelen herhangi biri de yapabilir ve senin ondan tek farkın saçındaki çiçekler olur. Sen o gece gelin olacaksın ve gösterişli olman lazım , saçını salık kullanmak isteye bilirsin ama biraz daha havalı modeller bak bence. Bu saç sadece makinaya gitmiş çıkmış yada maşa yapılmıs günlük bi saça benziyor. Bu arada düğün mekanıda saç yapımı için çok önemlidir düğünün açık yerdemi olacak kır düğünümü yani..
Benim begendiğim gelin saçı modelleri ise topuzlardır. Açıkcası ben geline topuzu yakıştırıyorum . ve her saç modelide herkezin yüzünede gitmiyor. Mesela senin yüz şeklin nasıl yüz şekilleride saç modeli yapımında çok önemli
Benim begendiğim gelin saçı modelleri ise topuzlardır. Açıkcası ben geline topuzu yakıştırıyorum . ve her saç modelide herkezin yüzünede gitmiyor. Mesela senin yüz şeklin nasıl yüz şekilleride saç modeli yapımında çok önemli