Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kesinlikle gamze ö.yaptırdığı model...gelinin saçının topuz olması taraftarıyım ben...
saçların dediğin gibiyse kesinlikle gamzenin modelini kullan
Bence de ikisinden de hevesini çok güzel modellerç
Ben de böyle saçlarım, eteklerim uçussun salaş bir gelin olayım istiyorum
en mutlu gününde istediğin gibi olmak hakkın.
Mutluluklar diliyorum
ben çok beğendim tatlım hatta ilk modeli çaldım sendenn opuyorumnanaktan
2 model çok güzel sanki,mutluluklar.
2 side çok güzel ama salık olan saç benim favorim o ayrı bir güzel:)
ben 1.yi begendim cnm ve hemen bilgisayarima kaydettim..
bende 2. model gibi salık istiyorum ama taç mı yoksa öyle çiçekten taçmı kararsızım benim gelinlikte straplez
bende 2. model gibi salık istiyorum ama taç mı yoksa öyle çiçekten taçmı kararsızım benim gelinlikte straplez
öncelikle tşk ederim olumunekankayizsmilebence ikincisi çok doğal gerçi ilki e çok doğal ama saçların uzunsa topuzla gizlemenin alemi yok
2. de duvak kullanmayı düşünüyormusun, düşünüyorsan nasıl?
çok güzel seçim,hatta bende ilk fotoğraftaki gibi düşünüyorum hatta açık saçta düşünüyorum ama nasıl duracak hiç bir fikrim yok ,bu arada gelinliğinizi de çok merak ettim diğer açık saçla nasıl duracak merakla bekliyorum olumunekankayizsmile
tşk ederim jeancim, umarım güzel durur.. fotolarımı paylaşıcam zaten , bikaç ay daha var ama sayılı gün çabuk geçer diyorum:kedi:
amin canım amin çok merakla bekliyorum,gelinliğini paylaştıysan onu da merak ettim :asigim:
ikiside çok gzl. abartılı bukleleri bende sevmiyrm
bu çok hoş
İkiside çok güzel canım. :))
canım ikisi de çok güzel ve eminim çooook yakışıcak. Ömür boyu mutluluklar
Gamze Özçelik'in saçı,makyajı,gelinliği tam anlamıyla mükemmel..şimdiye kadar bu kadar hoşuma giden bir gelin ,gelinlik olmadı..hayalim diyebilirim..