• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçıma karar verdim, sizce nasıl?

Bence de ikisinden de hevesini çok güzel modellerç
Ben de böyle saçlarım, eteklerim uçussun salaş bir gelin olayım istiyorum
en mutlu gününde istediğin gibi olmak hakkın.

Mutluluklar diliyorum

bende 2. model gibi salık istiyorum ama taç mı yoksa öyle çiçekten taçmı kararsızım benim gelinlikte straplez

canım kesinlikle gamze ö.yaptırdığı model...gelinin saçının topuz olması taraftarıyım ben...
saçların dediğin gibiyse kesinlikle gamzenin modelini kullan

Bence de ikisinden de hevesini çok güzel modellerç
Ben de böyle saçlarım, eteklerim uçussun salaş bir gelin olayım istiyorum
en mutlu gününde istediğin gibi olmak hakkın.

Mutluluklar diliyorum

ben çok beğendim tatlım hatta ilk modeli çaldım sendenn opuyorumnanaktan

2 model çok güzel sanki,mutluluklar.

2 side çok güzel ama salık olan saç benim favorim o ayrı bir güzel:)

ben 1.yi begendim cnm ve hemen bilgisayarima kaydettim..

bende 2. model gibi salık istiyorum ama taç mı yoksa öyle çiçekten taçmı kararsızım benim gelinlikte straplez

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

her 2 modelide kullanıcam nasipse , birisi nikah diğeri düğün için.. gergin topuzlardan hoşlanmadığım için Gamze Ö. saçı favorim oldu. 2.model de düğün için çok hoş geldi bana, deniz kenarında açık bi mekanda olucak düğünüm, mekana uygun diye düşündüolumunekankayizsmile

cnm bence çiçek daha güzel oluropuyorumnanaktan ben taçı hep 2.planda tutmuşumdur, nedense özellikle salık saçlarda bu tarz çiçekler daha hoş geliyor gözüme bayanssulusmile

bence ikincisi çok doğal gerçi ilki e çok doğal ama saçların uzunsa topuzla gizlemenin alemi yok

2. de duvak kullanmayı düşünüyormusun, düşünüyorsan nasıl?

çok güzel seçim,hatta bende ilk fotoğraftaki gibi düşünüyorum hatta açık saçta düşünüyorum ama nasıl duracak hiç bir fikrim yok ,bu arada gelinliğinizi de çok merak ettim diğer açık saçla nasıl duracak merakla bekliyorum olumunekankayizsmile

bence ikincisi çok doğal gerçi ilki e çok doğal ama saçların uzunsa topuzla gizlemenin alemi yok

2. de duvak kullanmayı düşünüyormusun, düşünüyorsan nasıl?
öncelikle tşk ederim olumunekankayizsmile

duvak mutlaka kullanıcam, her 2 modelde de saçın altından enseye tutturucaz, zaten ben duvakla yüzümü örtmeyeceğim için aksesuar olarak ensemden aşağı inicek duvak okadar bayanssulusmile

çok güzel seçim,hatta bende ilk fotoğraftaki gibi düşünüyorum hatta açık saçta düşünüyorum ama nasıl duracak hiç bir fikrim yok ,bu arada gelinliğinizi de çok merak ettim diğer açık saçla nasıl duracak merakla bekliyorum olumunekankayizsmile

tşk ederim jeancim, umarım güzel durur.. fotolarımı paylaşıcam zaten , bikaç ay daha var ama sayılı gün çabuk geçer diyorum:kedi:

Gamze Özçelik'in saçı,makyajı,gelinliği tam anlamıyla mükemmel..şimdiye kadar bu kadar hoşuma giden bir gelin ,gelinlik olmadı..hayalim diyebilirim..

ikiside çok gzl. abartılı bukleleri bende sevmiyrm
bu çok hoş

İkiside çok güzel canım. :))

canım ikisi de çok güzel ve eminim çooook yakışıcak. Ömür boyu mutluluklar

Gamze Özçelik'in saçı,makyajı,gelinliği tam anlamıyla mükemmel..şimdiye kadar bu kadar hoşuma giden bir gelin ,gelinlik olmadı..hayalim diyebilirim..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

acik olan saca bayildim ama gamze ozceligin sacini begenmedim. o sac modeli bana cok ozensiz geliyor.
ama bukle bukle olan sac harika kesinlikle.. uzerindeki cicekle hele mukemmel durmus.. saclarin sari ise bi de varya muhtesem olursun..

Back