Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçıma karar verdim, sizce nasıl?

sunnylife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
215
1
96
Diğer
artık kesin olarak gelin saçıma karar verdim umarım yine fikrim değişmez kaydirigubbakcemile3 sizlerden de yorum almak istedim opuyorumnanaktan

nikahım ve düğünüm olacağı için 2 farklı saç istiyorum.

nikah için karar verdiğim model bayanssulusmile

buda düğünümde kullanacağım model :hulya: saçlarım sarı ve uzun olduğu için her 2 modelde rahatlıkla uygulanır diye düşünüyorum, olmadı postişle destek aklinialirimsmile

Son düzenleme:
ilk resim harika
ama 2. sanki özensiz beğenmedim canım
tabi ki zevke senin keyif senin

tşk ederim amonracımopuyorumnanaktan

fazla belirgin bukleleri sevmiyorum ben pek, lulu gibi duruyor sanki kaydirigubbakcemile3 oyüzden biraz daha doğal ama şık olsun istiyorum, 2.modelde taç ve bukleler çok hoşuma gitti açıkcasıboshayallersmile

yorumun için tekrar tşk ederim olumunekankayizsmile

ikisi de harika bence ama ikinci saç gelinliğe uygun mu? Merak ettim de ben gelinliğini nasıl olur diye

ikisi de harika bence ama ikinci saç gelinliğe uygun mu? Merak ettim de ben gelinliğini nasıl olur diye

çok uygun cnm straples bi gelinlik, özellikle çiçekli taç tam bir uyum sağlıyor, o çiçeklerin daha büyüğünden gelinliğin etek kısmında var çünkü..

tşk ederim opuyorumnanaktan

Bende topuzdan ziyade açık saçı daha çok seviyorum gelinlikle..Özellikle böyle buklelerlezemuszemus...ayrıca nikahta topuz düğünde böyle açık olarak kullanmayı tercih etmiş olmanda güzel bi seçim bence kaydirigubbakcemile3 umarım düşlediğin gibi güzel olur herşeykaydirigubbakcemile5

evet cnm özellikle sarı saçta dalgalı topuzu daha beğeniyorum ,gergin topuzlar pek ilgimi çekmiyor. Her 2 modelde aynı olmasın diye böyle kullanmaya karar verdim.

güzel dileklerin için çok tşk ederim opuyorumnanaktan
ikiside harikamış canımm şimdiden mutluluklarrrrropuyorumnanaktan

melike çok saol cnmopuyorumnanaktan

Ikiside cok his modeller.Ilk model cok asil duruyor ikinci daha gosterisli.
Simdiden mutlul:asigim:uklar

2. modeldeki taç gibi arkadan sallantılı bir şey istiyorum bende gelinbaşım için. Nerden bulurum bir fikriniz var mı? Nerde satılır bu tür şeyler? ınternette veya ızmirde bildiğiniz yerler var mı bu tarz gelin aksesuarları satan?

yorumlarınız için çok tşkrler arkadaşlaropuyorumnanaktan 2.modelde biraz sorun var gibi, ama bana çok hoş görünüyor, neden gelin saçı olamasın ki bana da deyin ona göre düzenlemeler yaparım bilmiyorumkismile

cnm ben bunun aynısını bulamayacağım için resmi print alıp, gelin aksesuarları yapan biyere götürücem ve aynısından istiycem ,sende böyle yap bence, yoksa birebir bulman zor sanırım bilmiyorumkismile

canım kesinlikle gamze ö.yaptırdığı model...gelinin saçının topuz olması taraftarıyım ben...
saçların dediğin gibiyse kesinlikle gamzenin modelini kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…