Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçı nasıl olmalı???

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
kızlar ben topuzu çok istemiyorum güzel bir maşa ile lüle lüle saçlar istiyorum ama duvağın durması nasıl olur ne olur bilmiyorum kafamda koca bi topuz istemiyorum belki arkadan bir toplama ata demirerin eşi tarzında fln ama onda da yine duvak nasıl durcak tepeden istiyorum

saçlarınız uzunsa maşa yapıp hepsini yana atabilirsiniz :)

bncede maşa ve yana alınmış serbestte olur duvağı kuafrler illaki istediğin yere takar..

Senin istediğin şu resimdeki model gibi mi?

Senin istediğin model maşa ile sarılacak ve aynı resimdeki gibi tepeyi biraz şişirip(benimde tepe kısmına şişik dursun diye görünmeyen bi aparat takmışlardı. oraya duvağın takılacak.nacizane fikrim

saçlarınız uzunsa maşa yapıp hepsini yana atabilirsiniz :)

bncede maşa ve yana alınmış serbestte olur duvağı kuafrler illaki istediğin yere takar..
ya öyle yana atınca çok acayip hissediyorum kendimi yakıştıramıyorum

salık istiyorum ben ama saçlarımda tutmuyo kolay kolay ince telli ve ağar kuaförler öyle dio ben duvağın tepeden olmasını istiyorum gelinlikle öyle denedim çok hoşuma gitti toplatırsam böyle ama duvağın bu son fotodaki gibi görünmesini istiom önden bakılınca tepesi görünsün brz kabarık gibi işte anlatamıyorum ki ama bu son foto çok güzel saçlarım keske uzun süre öyle durabilse lüle olmasa bile bu duruş yakışıyo normalde de dümdüz değil biraz dalgalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…