- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi Siyah_incim
Yaa vallahi olsa helede şimdi olsa lüüpp lüüpp diye gotururdumİmkan olsada şöyle kahve yanına ikram etsem teşekkür ederim
Başarılar dilerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa vallahi olsa helede şimdi olsa lüüpp lüüpp diye gotururdumİmkan olsada şöyle kahve yanına ikram etsem teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimYaa vallahi olsa helede şimdi olsa lüüpp lüüpp diye gotururdum
Başarılar dilerim canım
Benim de hiç aklıma gelmezdi ama başıma geldi tadında bir değişiklik olmuyor, sadece renk veriyor havuçlarTesekkür ederim sizede basarilar dilerim mor havucu tatlıda kullanmak hic aklima gelmezdi doğrusu çok guzel olmuş .☺
Ben aslında hiç ölçü kullanmam biliyormusun ölçülü yapınca ayarı kaçıyor bende şimdiden afiyet olsun o zamanElim biraz ayarsızdır umarim ayarlayabilirim sagol deneyecegim bakalim nasıl olacak
Bence iyiki gelmiş , tadında bir değişim olmamasıda muhtesem ☺Benim de hiç aklıma gelmezdi ama başıma geldi tadında bir değişiklik olmuyor, sadece renk veriyor havuçlar
Ya çok ilginç eski zaman insanları gibi elin ölçülü senin o zamanBen aslında hiç ölçü kullanmam biliyormusun ölçülü yapınca ayarı kaçıyor bende şimdiden afiyet olsun o zaman
Teşekkür ederim ❤Ellerinize sağlık çok güzel olmuş,yarışmada başarılar diliyorum ..
Tesekkür ederimElinize sağlık başarılar dilerim
Rica ederim başarılar diliyorumTeşekkür ederim ❤
Tesekkür ederim sizede basarılar dilerim☺Ellerine emeğine sağlık basarilar dilerim
Teşekkür ederim ☺Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şanslar
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım başarılar diliyorum
Yeni gelin utanir yanina cay falan koysaydin ...kotu espri sustum evetMerhaba , Benimde ilk defa yaptığım bir tatlı olan. Gelin pastasıyla geldim .
Keki için ;
4 adet yumurta
Bir su bardağı şeker
Bir su bardağı süt
Kabartma tozu
Vanilin
Eki Görüntüle 2741497
4 adet yumurtayı ve 1 su bardağı şekeri çırpma kabına alalım .Köpük köpük oluncaya kadar çırpalım.
Eki Görüntüle 2741501
1 paket vanilin , 1 paket kabartma tozu , 1 su bardağı unu ekleyip tekrar çırpalım .Eki Görüntüle 2741504
Hazırladığımız kek hamurunu yağladığımız fırın kabına boşaltalım .Eki Görüntüle 2741506
Önceden ısıttığımız 170 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirelim .
Muhallebi için ;
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Eki Görüntüle 2741558
1 lt sütü tencereye alalım üzerine 3 yemek kaşığı un , 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilyayı ekleyip karıştıralım . Koyulaşıp göz göz olana kadar pişirelim .
Eki Görüntüle 2741519
Daha sonra ocaktan alıp soğumasını bekleyelim . Soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yi ekleyelim . ( Soğumasını beklerken sürekli çırpalım krem şantiyi ekleyince bi topaklanma oluyor ama sık sık çırpınca çok güzel bir muhallebi oluyor diğer tarflerinizde ki muhallebilerin yerinede yapabilirsiniz ben kıvamını çok sevdim )
Daha sonrada hazırladığımız muhallebiyi kekin üzerine dökerek düzeltelim . Üzerine Hindistan cevizi dökerek bir gece dolapta dinlendirelim vaktiniz yoksa 2 3 saat yeterli olur .
Eki Görüntüle 2741531
Ve şimdi Gelinimizin fotoğraf çekimi
Eki Görüntüle 2741535 Eki Görüntüle 2741537 Eki Görüntüle 2741539
Şimdide Gelinin akrabalariylayla fotoğraf çekimi .
Eki Görüntüle 2741542 Eki Görüntüle 2741543 Eki Görüntüle 2741544 Eki Görüntüle 2741545
Eki Görüntüle 2741602 Eki Görüntüle 2741603
Eki Görüntüle 2741604
Hahah haklısın Gelin yanlız kaldı böyleYeni gelin utanir yanina cay falan koysaydin ...kotu espri sustum evet