- 5 Mart 2019
- 149
- 127
- 103
- Konu Sahibi fistikkrokan
-
instagramda 20kilovermeli hesabı var çok güzel motive ediyor beni hazırlayan onun azimli paylaşımları oldu aslında yaklaşık 3,5 ayda 20 kg verdi. Aralıklı oruç yapıyordum bundan önce bende 18/6. O yüzden çok çok zorlamadı. Benim de hedefim kilodan ziyade kıyafetlerimin bana güzel durması. Bana göre uzun süreli yapmanın zararı yok, ama 18/6 da çok güzel bir yöntemBu arada ben yağ yakıp vücudumu şekillendirmek için yapıyorum, giderse 1-2 kilo da bonus sadece. Bu arada belim 36 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar ince.
çok çok zorlanırsam aralıkla oruc 18/6 ya devam ederim diye düşünüyorum. Normalde 12 gibi öğle kahvaltısını sağlam yapıyordum ancak artık akşam 4-5 gibi sağlam bir öğün yiyorum. İşteyim çalışıyorum omad beni ilk 3 gün zorladı şu an açlık hissetmiyorum. Siz de birkaç gün yapıp kendinizi deneyebilirsiniz.Bu arada ben yağ yakıp vücudumu şekillendirmek için yapıyorum, giderse 1-2 kilo da bonus sadece. Bu arada belim 36 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar ince.
18/6 aralıklı oruç yapıyordum genelde. O yüzden çok zorlanmadım enerjimin düştüğünü hissettiğim zamana kadar yapmayı düşünüyorum bakalımHaftada 1-2 tavsiye ediliyor omad.
Her gün sağlıksız olacaktır.
Kolaylıklar diliyorum. Bende 1.5 senedir yapıyorum. 8 ayda ideal kiloma düştüm, şimdi koruyorum. Aralıklı oruç yaşam bicimim oldu.18/6 aralıklı oruç yapıyordum genelde. O yüzden çok zorlanmadım enerjimin düştüğünü hissettiğim zamana kadar yapmayı düşünüyorum bakalım
Ne güzel sevindim gercekten. Ben aylardır aralıklı oruç yapıyorum ama ne yalan söyleyeyim akşamları abur cuburla ara ara bozdum. Dilerim ben de hedefime ulaşırımKolaylıklar diliyorum. Bende 1.5 senedir yapıyorum. 8 ayda ideal kiloma düştüm, şimdi koruyorum. Aralıklı oruç yaşam bicimim oldu.
Ama omad pek yapmadım. Bir kaç kez açık büfe kahvaltıya gidip çok kacirdigimda yaptım sadece
su, sade soda, şekersiz sütsüz kahve, şekersiz bitki çayları(yeşilçay, kiraz saplı vs) tüketiyorum günlük hayatımda. sabahları filtre kahve yapıp içiyorum işte vs devam ediyorumBugün baktım bu konuya ve yarın başlamayı düşünüyorum normalde bende if yapıyordum ama durdu kilo vermem bide açıkçası çabuk gitsin istiyorum şunu sorayım size oruç açana kadar su dışında hiç bişey tüketmiyor musunu kahve falan içiyor musunuz sabahları ?
Merhaba, bence aralıklı oruç yapıp haftada bir sizi zorlamayacagını düşündüğünüz bir gün omad yapın. Gün geçtikçe alışıyorsunuz çünkü. Menüyü isteyen yazabilir.Kizlar selamlar ben de yapmak isterim, direk omad yapamam, öncesinde aralikla orucla baslayacagim
Peki menü vs yazacak miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?