• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin OMAD la birlikte zayıflayalım

fistikkrokan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
149
127
103
4 gündür omad yapıyorum 67 kg dan 64,8 e düştüm. İlk günler zorladı baş ağrısı, baş dönmesi, açlık vs. Şimdi daha iyiyim. Şekersiz besleniyorum yediğim şeylere o açıdan dikkat ediyorum ama ekmek, pilav vs tüketiyorum. Dün mesela 1 porsiyon iskender yedim etleri ve ekmekleriyle. Sabah düne göre 400 gram gitmiş olarak uyandım. Şimdi regl de oldum asıl 2-3 gün sonra tartılma sonrası net kilom ortaya çıkar. Yıllardır kilom 59 lardaydı ancak içtiğim antidepresanlar iştahımı aşırı açtı ve yaklaşık 8 kilo aldım. Hedefim yıllar önceki kiloma geri dönmek yani 55 inşallah. Orucumu 16.00 civarında açıyorum öğünümü yedikten sonra belki bir protein bar, meyve vs ile tatlı ihtiyacımı gideriyorum. Benim en büyük kilo alma sebebim talı krizlerim, aburcuburlarım malesef. Bakalım bayrama kadar hedefim şekersiz ve tek öğün beslenmek. Sigarayı da yaklaşık 4 ay önce bıraktım belki o da bana kilo aldırdı bilmiyorum. Kimler benimle beraber omad yapıyor aramızda grup mu kursak acaba motive ederiz birbirimizi

Kadınlar için hergün omad tavsiye edilmiyor ama hormon dengesini bozuyor çünkü. Ben uzun süredir 18-6 yapıyorum gayet de güzel gidiyor ama bulgur pilavı ya da basmayi pirinci pilavı yiyorum sadece. Bu şekilde tavsiye ederim size de

Bu arada ben yağ yakıp vücudumu şekillendirmek için yapıyorum, giderse 1-2 kilo da bonus sadece. Bu arada belim 36 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar ince.
instagramda 20kilovermeli hesabı var çok güzel motive ediyor beni hazırlayan onun azimli paylaşımları oldu aslında yaklaşık 3,5 ayda 20 kg verdi. Aralıklı oruç yapıyordum bundan önce bende 18/6. O yüzden çok çok zorlamadı. Benim de hedefim kilodan ziyade kıyafetlerimin bana güzel durması. Bana göre uzun süreli yapmanın zararı yok, ama 18/6 da çok güzel bir yöntem

Bu arada ben yağ yakıp vücudumu şekillendirmek için yapıyorum, giderse 1-2 kilo da bonus sadece. Bu arada belim 36 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar ince.
çok çok zorlanırsam aralıkla oruc 18/6 ya devam ederim diye düşünüyorum. Normalde 12 gibi öğle kahvaltısını sağlam yapıyordum ancak artık akşam 4-5 gibi sağlam bir öğün yiyorum. İşteyim çalışıyorum omad beni ilk 3 gün zorladı şu an açlık hissetmiyorum. Siz de birkaç gün yapıp kendinizi deneyebilirsiniz.

18/6 aralıklı oruç yapıyordum genelde. O yüzden çok zorlanmadım enerjimin düştüğünü hissettiğim zamana kadar yapmayı düşünüyorum bakalım
Kolaylıklar diliyorum. Bende 1.5 senedir yapıyorum. 8 ayda ideal kiloma düştüm, şimdi koruyorum. Aralıklı oruç yaşam bicimim oldu.
Ama omad pek yapmadım. Bir kaç kez açık büfe kahvaltıya gidip çok kacirdigimda yaptım sadece

Kolaylıklar diliyorum. Bende 1.5 senedir yapıyorum. 8 ayda ideal kiloma düştüm, şimdi koruyorum. Aralıklı oruç yaşam bicimim oldu.
Ama omad pek yapmadım. Bir kaç kez açık büfe kahvaltıya gidip çok kacirdigimda yaptım sadece
Ne güzel sevindim gercekten. Ben aylardır aralıklı oruç yapıyorum ama ne yalan söyleyeyim akşamları abur cuburla ara ara bozdum. Dilerim ben de hedefime ulaşırım

Bugün baktım bu konuya ve yarın başlamayı düşünüyorum normalde bende if yapıyordum ama durdu kilo vermem bide açıkçası çabuk gitsin istiyorum şunu sorayım size oruç açana kadar su dışında hiç bişey tüketmiyor musunu kahve falan içiyor musunuz sabahları ?

Kizlar selamlar ben de yapmak isterim, direk omad yapamam, öncesinde aralikla orucla baslayacagim

Peki menü vs yazacak miyiz?

Bugün baktım bu konuya ve yarın başlamayı düşünüyorum normalde bende if yapıyordum ama durdu kilo vermem bide açıkçası çabuk gitsin istiyorum şunu sorayım size oruç açana kadar su dışında hiç bişey tüketmiyor musunu kahve falan içiyor musunuz sabahları ?
su, sade soda, şekersiz sütsüz kahve, şekersiz bitki çayları(yeşilçay, kiraz saplı vs) tüketiyorum günlük hayatımda. sabahları filtre kahve yapıp içiyorum işte vs devam ediyorum

Kizlar selamlar ben de yapmak isterim, direk omad yapamam, öncesinde aralikla orucla baslayacagim

Peki menü vs yazacak miyiz?
Merhaba, bence aralıklı oruç yapıp haftada bir sizi zorlamayacagını düşündüğünüz bir gün omad yapın. Gün geçtikçe alışıyorsunuz çünkü. Menüyü isteyen yazabilir.

merhabalar bende 4 gundur omad a basladim, bir aksam fazla kacirdim ama 61 ile baslamistim bu sabah 59,7 ciktim (tartida -50gram bile gorsem buyuk bir basari benim icin) zamanla alisiliyor, simdi yaz oldugu icin benim ciin az yemek dahakolay

Back