- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Ayyy sizinki daha betermişAyni iste.Gorusmuyorum kahveye cagiriyo,hediye aliyo.Len nefret ediyon benden madem birak daa yakimi.Uzak duramiyor benden.bir yanlisimi gorsw bilbord yapar astirir.Ne kadar kacsamda pesimde.Kabus gibi.yemin ediyorum ruyalarima giriyo.Ben biriyle gorussem ,gorustugum kisiye dusman oluyo .Hasta ruh. Evlendim kactim,yurt dislarina gittim .sahte erkek hesaplari acip yazdi ,engelledikce 20,30 hesap acmistir.Asigim sana vs. Bosandim halay cekmis. Benim kimse ile bir derdim yok vallahi yokk .Bana zarar vermesinler yeter..
Aynen sanki ben aileye gelin değil kardeşine eş değil de bacı gelmişim gibi ben yerimi biliyorum keşke o da bilse ahhh ahhhEvet evlı bır gorumceyım ıkıtanede benım gorumcem var gelınımız benı asırı sever hatta baska arkadaslarımdan fılan kıskanır onlarla cok gorusup konursun benımle konusmazsın dıye. Bende karıstıgım yerler oluyor abımle kavgalarına sahıt olsam mesela kım haklıysa ondan yana olurum bısey yapacagı zaman bana sorar fıkrım mantıklıysa dayatırım ve hep ıyı yaptın der. Karısırımda lafta sayarım yengede demem mesela adıyla seslenırım ama kendısıne deger verdıgımı gelın degılde aıleden gordugumu bılır o yuzden sever bende dıger gorumceler gıbı ara bozmam fesatlık yapmam. Benım gorumcelere gelırsek onlarda benı severler esımle kavga etsem hep benden yana olurlar hatam olursada bunu bana kırmadan bak bu yanlıs dıye anlatırlar. Yanı herkes oyle degıl allah korkusu olan ve dogal fesatlık yapmayan ınsanlarda var. Dıgerlerı resmen cekemdıgındendır kıskanclıgındandır zaten suna asla anlam veremıyorum ınsan neden karısını abısınden kardesınden kıskanırkı burda cok okuduk oyle gorumceler degısık tıpler
Biraz daha açar musınuz bana neler yaptığını anlattım safiii kötüGörümceden şikayet etmek eşini avucunun içine alamayan kadın işi bence
Biraz daha açar musınuz bana neler yaptığını anlattım safiii kötü
Mal olduğumu öğrendim teşekkür ederimGörümce ne yapabilir ki size siz izin vermedikten sonra? Akıllı kadınlar bunlardan şikayet etmez uğraşmaz bile....Akıllı kadın zaten eşini avcuna almıştır, görümce bişi yapamaz
Ben mesafeli durdum vay efendim havalı soğuk vs dediler yakın oldum burunlarını diktiler aradım aramadılar aramadım kötü oldum gerci bu şahsın gecindiği tek bir arkadaşı bile yokGelinim ve görümceyim. Bir tane görümcem var özünde gerçekten iyi biri kardeşini yani eşimi çok seviyor buna eminim.
Yalnız kendisinin eş ailesi ile olan sorunları yüzünden bana sıra gelmediğini düşünüyorum. Benim zaten çok mıçmıç olan bir yapım yok. senede en fazla iki defa yüzyüze görüşülen tlf deseniz çok nadir yani mesafeli bir ilişki var aramızda.
Görümce mi yoksa kardeş miyiz onu gelinimize sormak lazım ben kendime göre kaymaklı bol şerbetli bir midye baklava gibi görümce olabilirim ama gelinimiz göre neyim bilemem
Siz izin verdiğiniz müddetçe hayatınızda olsunlar.Ben mesafeli durdum vay efendim havalı soğuk vs dediler yakın oldum burunlarını diktiler aradım aramadılar aramadım kötü oldum gerci bu şahsın gecindiği tek bir arkadaşı bile yok
Evet evlı bır gorumceyım ıkıtanede benım gorumcem var gelınımız benı asırı sever hatta baska arkadaslarımdan fılan kıskanır onlarla cok gorusup konursun benımle konusmazsın dıye. Bende karıstıgım yerler oluyor abımle kavgalarına sahıt olsam mesela kım haklıysa ondan yana olurum bısey yapacagı zaman bana sorar fıkrım mantıklıysa dayatırım ve hep ıyı yaptın der. Karısırımda lafta sayarım yengede demem mesela adıyla seslenırım ama kendısıne deger verdıgımı gelın degılde aıleden gordugumu bılır o yuzden sever bende dıger gorumceler gıbı ara bozmam fesatlık yapmam. Benım gorumcelere gelırsek onlarda benı severler esımle kavga etsem hep benden yana olurlar hatam olursada bunu bana kırmadan bak bu yanlıs dıye anlatırlar. Yanı herkes oyle degıl allah korkusu olan ve dogal fesatlık yapmayan ınsanlarda var. Dıgerlerı resmen cekemdıgındendır kıskanclıgındandır zaten suna asla anlam veremıyorum ınsan neden karısını abısınden kardesınden kıskanırkı burda cok okuduk oyle gorumceler degısık tıpler
Zaten zararı olmasa bende takmam yararınıda istememHayatim boyunca hala ve görümce olamayacağım ama suanda yengeyim ve yine yenge olcam. Yenge olmak nasil? Yengelik daha fesat sanki
Bu arada gorumce valla kafama takacağım son insan olur herhalde. Zaten senede 3 kez belki görüşüyoruz oda 2 günlüğüne falan . Bana bir zarari yok ama yararı da yok. Böylesi iyi