600 çok pahalı yaa. mac ürünleri de ucuz değil dışarda 600 e indirimleri de takip ederek kaliteli markalardan 15-20 parça ürün alırım ama mac ten 5 parçayla zor çıkarımAntalya için de durum aynı. 600 TL gelin makyajı ve 600 TL'lik mac ürünleri bedava.
merhaba, cok yakın arkadasım macde makyoz ve makyajları super oluyor, benımde kasımda dugunum var makyajımı ona yaptırıcam.Merhaba , ben de merak ediyorum bu mac de gelin makyaji olayini ?
Son zamanlarda yaptiran var mi ???
merhaba, cok yakın arkadasım macde makyoz ve makyajları super oluyor, benımde kasımda dugunum var makyajımı ona yaptırıcam.
macde 600 ama kuzenlerimin kuaforune gelın başı oldugunda geliyo, pakete dahil oluyo oda, ozaman 200ne kadara yapıyorlarmıs peki gelin makyajını?
macde 600 ama kuzenlerimin kuaforune gelın başı oldugunda geliyo, pakete dahil oluyo oda, ozaman 200
Bana ozelden ulasabilirmisiniz bilgilerini vereyimMerhaba
bu arkadaşın bilgileini alabilir miyiz benimde kasımda düğünüm var
Kendimi tavsiye ediyim cnm makyözüm porselen makyaj yapıyorumGelin makyajını MAC'de ya da profesyonel bir makyöze yaptıran var mı? Nasıl oldu ? Fiyat ve İstanbul için isim önerileriniz var mı?
Fiyat nedir canımKızlar ben birini buldum anlaştm da çok da içime sindi açıkcası, enerji işi bu bana göre. Çok vardır güzel yapan ama enerji olmaynca yapamıyorm ben napim. Revan Stütyoda Memet Can Bey var bi arkadaşım önermişti banada çok küçük duruyo diye önyargılı gittim çok ama provadan sonra çok içime sindi çok memnun kaldım.O kadar şey sürdü ama yok gibi çok natürel oldu. Saçda yapıyorlar orada hepsi bir yerde hallettirip çıkıcam Allah nasip ederse. Saçda fena değil aslında benim ümitköydeki kuaförümde benzer yapmıştıda aynı yerde olsun istedim. Arayan varsa öneririm özel mesaj atabilirsiniz. ya da instadan bakın mcagim diye.
Anlaşamasaydık da Mustafa Demirel Beye gitcektim ne yalan söylim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?