Evet kimse yazmadı teşekkürler :)) ben yine de Mac e güvenerek gelin makyajımı Mac de yaptırdım kirpik 30 tl, gelin makyajını eğer kuaförde yaptıracaksanız makyöz kuaföre gelecekse bir yol parası ekleniyor. Evet pahalı ama kalitesi tartışılmaz.
evet mac te isterseniz makyaj konusunda yardımcı oluyorlar gündüz makyajı 60 gece makyajı da 120 liraydı diye hatırlıyorum ben hiç yaptırmadım ama makyaj malzemeleri olarak hep mac ürünleri kullanıyorum kesinlikle çok daha güzel duruyor.ilk kez duyuyorum MAC olayını nedir biraz açabilir misiniz. bildiğimiz MAC kozmetik firmasına bağlı bir hizmetmidir nerde yapılır ücreti nedir biraz bilgi verirmisiniz
tatlım gelin makyajın için adnana a git anadolu yakası maltepe de makyözü süper kızın adı serpil.sen sadece ne istediğini söyle:) inşallah memnun kalırsın. gelin başı da süperdir.
calısacagım makyözün mekana gelmesi gerek geliyor mu özel olarak :26:
calısacagım makyözün mekana gelmesi gerek geliyor mu özel olarak :26:
Kızlar henüz bir hafta oldu soralı, MAC de provalı gelin makyajını 600 tl ye yapıyorlar ama 600 tl havaya uçmuyor, size makyajın haricinde 600 tl lik ürün verip gönderiyorlar. Normalde mac kullanan biri iseniz bence makul. Ama normalde mac ürünü kullanmıyorsanız fazla bir meblağ. Bilginiz olsun..
merhaba...bahsettiğiniz şey sadece istanbul için mi??
nereden bilgi edinebilizr?
Ben Bursa'daki mac mağazası ile görüştüm, İstanbul'dakiler de aynıdır diye tahmine diyorum ama bilemiyorum. BUrsa'da Zafer Plaza AVM içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?