- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
- Konu Sahibi Portobello cadisi
çok teşekkür ederim
valla hamarat tanıdıklar bazen hayat kurtarıyor bizde yok öyle biri:)) hazır düğünden konu açılmışken bişey danışayım. konu açmıştım bununla ilgili bikaç gün önce burdan sorayım o konu hortlamasın şimdi
şimdi benim sevdiğim değer verdiğim baba tarafından bir akrabam var. ayrı şehirlerdeyiz en son üç dört yıl önce bir düğünde karşılaştık. ilk defa o zaman ikinci eşini gördüm. çünkü ilk eşinden boşanmıştı. kadına gayet sıcakkanlı davranmama rağmen kadın bana inanılmaz antipatik yaklaştı ama bunu hiç belli etmedi etrafa. neyse çok uzatmayayım kadın beni hiç sevmedi anladım ben. düğünden döndükten bir süre sonra da eşinin facebookundan beni sildi. o kadına şuanda ben çok antipati duyuyorum ve düğünüme gelmesini kesinlikle istemiyorum. böyle bi durumda olsanız ne yapardınız? eşi çok iyi bir adam ve babam kesinlikle davet edecek. ama karısının gelmesini hiçbirşekilde istemiyorum. düğün beni günüm değil mi? istemiyorum. babama söyledim olur mu öyle şey, sen gel karın gelmesin nasıl denir vs dedi. düğün gününde telaştan görmeyeceksin dediler, onu görmezden gelirsin ilgilenmezsin vs dediler yorum yapan arkadaşlar. düğünümüz fazla kalabalık olmayacak, yemekli konaklamalı ve en yakınlarımızın olduğu bir samimi bir düğün. bu kadının varlığının o akşam orada olmasını istemiyorum hiçbir şekilde. siz olsanız ne yapardınız?
MrsNorris cım sana da soruyorum. sen olsan ne yapardın?
ben seni cok iyi anliyorum canim cünkü benimde dügünüme asla ama asla cagirmak istemedigim biri var üstelik bu kisi benim cok cok yakin akrabam ama Allah var sevmiyorum kendisini büyügüm diyede saygi duymuyorum cünkü hak etmiyor. Annemi babami üzmüs bir insan. Ama annem illa cagirmak istiyor. Biz cagiralim o gelmese onun serefi diyor ama zaten gelmez bosver diyor. Allahtan o sira sehirdisinda olacagi icin cagirmaya gerek kalmiycak. Tamam dügün babanin kizinin dügünü evet ama sonucta senin dügünün illeride resimlerle videoda görüp mutsuz olabilirsin. Kalabalik olsaydi cagir zaten fark etmezsin derdim. Bence babanla tekrar konusabilirsin. Evet ayip olur ama niye baskalarina ayip olucak diye dügün günü benim keyfim kacsin :) Türk milleti olarak malesef kendi duygularimizdan cok baskalarinin ne diyecegini umursuyoruz.