- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
Ayy ne guzel ya hic yabanci yok aranizda sicak aile baglarini cok seviyorum. Allah agzinizin tadini bozmasin hic benimki tek cocuk degil, bir erkek kardesi var ama tam oglan annesi iste. Tipik neyse kafami takmiyorum artik. Neyse ki arabozucu vs bir karakteri yok anladigim kadariyla. Sadece sevecen degil pek.. yani bana karsi yine de seviyorum annesini. Ve saygi duyuyorum hurmet ediyorum.ya mutluluk huzur olsun da gerisi bos.. bugun sosyal medyada bir ihanet haberi okudum. Esra erolun yaninda calisan bir kiz vardi, ordaki orkestradan bir adamla evliydi. Cocuklari da vardi ufak. Meger kizi aldatmis hem de kizin yakin arkadasiyla. Insan bu haberleri okuyunca ici bi kotu oluyor..sagol canim benim MasAllah masAllah Benim annemle babam ayni yerden sayilir biri bir köyden öteki onun üstündeki köyden kayinvalidem ise annemle ayni köyden Ama ben nisanlimi 3 sene önce gördüm tanidim ilk :) Annelerde zaten 35 yildir görüsmüyor cocukluk arkadaslari bununda etkisi olabilir tabiki. Nisanlim icin kötü oldu tabiki önceden dayim, kuzenlerim ohh yegenim derdi simdi damat sunu yap bunu yap yazik beya kayniyorlar
Bazi insanlar hediyelesmeyi pek bilmezler akil edemezler belki senin kayinvalidende öyledir yada karakter olarak soguk biride olabilir. Zarari olmasinda gerisi cokta önemli degil. Tek erkek cocugumu yoksa?