- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
Kizlar Telefonla Ceksem hic net cikmaz Herhalde ama yinede denicem:)
Evt Surmeli Hanimefendide katilsin bi zahmet
3 kisi mi oldu Tanricam?
gonderdim vatana millete hayirli olsun artik :)
anammm daha 3 kisimi var ben 5 kisiyi falan gecti zannediyodum
oysa normalde makyaj yapan cok niye katilim yokki
tatlım özel mesajlarım dolmuş,sana cevap yazmak için siliyim derken senide kaybettim:)
burdan yazıyım,başarılar dilerimvereliniortakemeğine sağlıkhihoyyyt
valla bende 10 kişi olur en az dedim sempatikçimçok üşengeç oldu bu kızlar çook:hulya:
aynen sempatikçimkaydirigubbakcemile5gözlerini koysalar bile olucak amaboshayallersmilesuan sorun yok elinde dimi resimCADIARZU
valla ya tum yuz degil tek goze bile yapsalar yeter
ben aslinda ozel yarisma icin yapmadim makyaji
dugune gittik onun icin yapmistim ,hair oldu cekiverdim biraz :)
ama gitmeseydik normaldede yapcaktim ,cok vakit almaz, maksat eglenmek
tanrıçaa bebişkooo bişey sorucammm...fotoyu nasıl göndericem sana :uhm:
tamam tamam okiş buldummm :lepi: yapar yapmaz göndricemmm
peki değişik renklerde değişik şekillerde bir kaç tane resimle katılabilirmiyiz yoksa 1 resimmi en fazla
tamam anladım canım ozaman biz kendimiz eleme yaparız gönderirkenvereliniortakaynı makyajsa sorun yok olabilirm canım
sadece farklı farklı makyaj olmasın
bir makyajın değişik pozlarda çekimi olabilir
kaydirigubbakcemile3 yok canım takılıyorum niye kızıyım:)tamam kızma hafta sonu ancak yapabilirim malum çalışıyorum .Evdede kızımın derslerinden vakit kalmıyor pazar günü yaparım inşallah
maksat eğelence zatenkaydirigubbakcemile2ama ben sizin gibi fazla detaylı makyaj bilmem ki özellikle fondöten sürmeyi hiç beceremem ama olsun eğlence olur
kuzen,bi arkadaşımız 2 farklı makyaj yolladı banabilmiyorumkismilebir gözü farklı dieri farklıbilmiyorumkismilene edeceukgamyoncuiremsuaynı makyajsa sorun yok olabilirm canım
sadece farklı farklı makyaj olmasın
bir makyajın değişik pozlarda çekimi olabilir
evet tatlım emeğine sağlıkkaydirigubbakcemile5Bende yolladim fotografimi.. 1 ki$i daha oldu =)
Sizler gibi güzel degil ama olsun eglenceli olsun benceeee...
Hepiniz yollayin hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi:
fikir olur işte ne güzel:hulya:bende çokkk emrakla bekliyorum. yaza düğünüm vardaa :kedi:
ya kizlarrrrr tek göz koysalarda olur demissinizya tüm yüzmü olmasi lazim bilmiyorumkismile
bide fotolar yarisma bitince silincekmi????
cogu yarismalarda siliniyoda ondan sordum:)