- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
ben de katılmak istiyorum kızlarr nacizanee
:roflol::roflol:görende bi menfaatimiz var sanıcak allama he:smiley-cool:yaz üyeyi yazzzz kacırmaaa eyvahedigeldismile :jeyyar:
(gözünü hırs bürümüş üye smile :roflol: )
o nası söz:1closedeyes:neden güzel olmasın tatlım,sen çok başarılısın,bir kaç fotonu gördüm,süper resimler çıkarıcağına eminimbende katilirim heralde tabi fazla guzel makyajim olmaz kadar ustalarimiz varken :)
birincilik icin degilde eglence icin katilirim insallah
cok seviyorum bu tur yarismalari ben :)
demek sana oy vermiştim o yarışmada:smiley-cool:bide makyajım kötü olur falan diyosun hala:dilcikar:iste maksat eglence olsun ,biraz heyecan atalim bayadir duzenlenmiyodu yarisma
hint makyajinda birinci olmustum ama onda avantajim normalde hintlilere benzememdi sanirim :))))
bundada ne guzel gelinler cikacak ortaya
en kisa zamanda gonderirim sana resimleri
yok öyle hayırlı olsun diyip kaçmakkaydirigubbakcemilekatılıyomusun ondan haber ethayırlı olsun fıstıklarımma.s.
teşekkürler canımopuyorumnanaktanHadi bakalım hayırlı olsun :lepi:
demek sana oy vermiştim o yarışmada:smiley-cool:bide makyajım kötü olur falan diyosun hala:dilcikar:
maksat muhabbet olsun dimi ama..tamam tatlım bekliyorum..başarılar dilerima.s.
yok öyle hayırlı olsun diyip kaçmakkaydirigubbakcemilekatılıyomusun ondan haber et
ilk yarışma fotusu elime ulaştı:teytey:çok mutluyum:sm_cool:
bağa yasak bi keremmhem ben beceriksizim yapamam kiii:gitme::a015:
senmi beceriksizsinsengözlerimebaksanabyeme beni miko:1closedeyes:ama yasak dersen ona saygımız sonsuzvereliniortak
oy kullanırsın sende bebem..etinden sütünden bi şekilde faydalanırım:smiley-cool: