Gelinlik Modelleri gelin kasnağı hakkında

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
kızlar ben sade bir model beğendim yalnız şöyle bişi var çok kabarık ama kabarıklığı az olmasını istiyorum kasnak değiştirilebilir mi? daha az kabarık olabilir mi?

kızlar ben sade bir model beğendim yalnız şöyle bişi var çok kabarık ama kabarıklığı az olmasını istiyorum kasnak değiştirilebilir mi? daha az kabarık olabilir mi?

kasnak dediğin tarlatan mı cnm
elbette değişir
numaralı onlar ztn en az nosu 1 az kabarık
5 e kadar devam ediyor o da en kabarığı
beğendiğin gelinlikte mesela 3 kullanışdıysa sen 2 ya da 1 ile giyersin
o gelinliğin altına ayrı giyilior ztn

neler cektim ben o tarlatandan :1:

istemedigim birsey varsa o da kasnakti, lakin gelinligim kuyrukluydu..bu yuzden tarlatan sart olmustu yoksa tasiyamiyordum ve gelinlik bacak arasina giriyordu. mecburen istemeye istemeye giymistim genede.

gelinliğin kalıbıyla çok oynamak mümkün değil, nasıl ki yüksek topuk için tasarlanmış bir ayakkabıyı düz tabana çeviremiyorsak, çok kabarık etekle tasarlanmış bir gelinliği sadece altına küçük tarlatan giyerek düzleştiremeyiz. kumaş fazlalıkları kötü bir görüntü oluşturur, tadilat mutlaka gerekir. sıfırdan diktirecekseniz, istediğiniz kesime göre etek duruşu uygun hazırlanır...

canım ben diktiriyorum ve tarlatan kataloğu gösterdiler bana.hemen hemen her gelinliğin etek modeline göre tarlatan yapmışlar .

Back