Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Merhaba ben ne yaparsam yapayım alamıyorum yemekle olmuyor bu onereceğiniz bir mama veya baska bir sey varmı ?
Burda herkese aynı şeyi söylüyorum başta sana da onu tavsiye ederim önce bi dahiliye uzmanına gidip kilo almani engelleyen bir sağlık sorunun olup olmadığını öğrenmek lazım. Sonra o eğer gerekli görürse sana uygun olan takviye şeyleri söyler. Ben doktorun bana uygun gördüğü şeyleri kullanıyorum burda isim vermek doğru olmayacak hem de yanlış yönlendirmiş olmak istemem. İnşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın

Slm kızlar.. Bu bölüme daha önceki senelerde yazmış ve burdaki arkadaşların desteğiyle 4 kilo almıştım. Sonra bıraktım ve o kilolar puffff uçuverdi :KK43:( :KK14: Ben 1.59 boyunda ve 37.7 kilo olarak yeniden kilo alma çabama başlamaya karar verdim ve sizin de desteğinize ihtiyacım var. Siz de benim gibi sayısız yol deneyip kilo alamayıp her defasında pes ettiniz belki de. Ama yaşadığım bir olay aklımı başıma getirdi. Bu sefer pes etmemek üzere yeniden başlamaya karar verdim. Tüm tahlillerimi yaptırdım ve kilo almaya engel hiçbir hastalık durumum olmadığını öğrendim. Diyetisyene de gittim 8 gün önce ve 8 günde 1,5 kilo almayı başardım. Şu an kilom 39,2 ve hedefim 48 kilo. Benim gibi düşünenler eminim vardır, lütfen birbirimize destek olalım birbirimizi motive edelim. Geçmişte işe yarayan tecrübelerimizi paylaşalım ve birlikte kilo alalım. Ben de edindiğim her türlü bilgiyi paylaşmaya hazırım ve bu sefer neler yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum. Daha önce burda isim listesi yapıp her hafta kilomuzu yazıyorduk. En fazla kilo alanlar ne yaptığını yazıp diğerlerini motive ediyordu. En fazla kilo alan kişi en az kilo alana extra kalorili birşey yazıp onu yeme cezası veriyordu. :KK19: Her gün mutlaka buraya uğramaya çalışıp neler yediğimizi yazıyorduk. Var mısınız böyle birşey yapmaya.:kk77: Eğer isterseniz isimlerinizi, boy ve kilolarınızı yazın ve her hafta güncellemek üzere sizi de takip edeyim ve burda buluşalım. Hadi kızlarrrrrr......:halay::halay::halay:
Ben başlıyorum katılanlar arkamdan gelsin listeyi oluşturalım :KK66:
-------------------------------Başlangıç -----1.Ayın sonunda
1. P papatyamm13 -boy: 1.59 kilo: 39.2.....40.5 (+1.300 gr.)
2. @segazel ----------boy: 1.55 kilo: 40,5....42.4 (+1.900 gr.) :sampiyon:
3. @Mugeeren-------boy: 1.50 kilo: 37...... 37.5 (+0.500 gr.)
4. B bebegim-gel ----boy: 1.61
Boy:1.70 kilo 48

Bende geldim. Kilo alamıyorumdan ziyade az yiyorum iştahsızım.
Boyum 1 65 kilom 48
Dahiliye ye gittim diyetisyene gittim sağlık problemim yok. Beni motive edecek insanlara ihtiyacım var

Ben burdan sonra bıraktım tamamen. Bu sefer daha beter oldu 37 küsürlere düştüm:110: 2,5 ay önce arkadaş tavsiyesi ile özelde bir diyetisyene gittim. Vücut analizinde metabolizmam normalin üstünde çıktı. Durum böyle olunca endokrine gittim sorun nedir diye. Tüm hormonların normal dediler ama kilom normalin çok altında olduğu için dahiliyeye yönlendirdi. O da bir iki test daha yaptı hepsi temiz çıkınca yüksek kalorili mamalardan yazdı. Onları alıp diyetisyene gittim, birlikte bana uygun liste yaptık. İstahim olmadığı için az yemekle başlayıp her hafta birşeyler ekleyerek ilerledik. Ve sonuç 2,5 ayda 6 kilo :halay:biraz uzun oldu ama 1 yıl olmuş anca bu kadarla özetleyebildim :KK48:
Omamalardan bende aldım ancak 1 ayda 2 kilo aldım sonra düzenli içemedim ve geri verdim.

Bende geldim. Kilo alamıyorumdan ziyade az yiyorum iştahsızım.
Boyum 1 65 kilom 48
Dahiliye ye gittim diyetisyene gittim sağlık problemim yok. Beni motive edecek insanlara ihtiyacım var

Omamalardan bende aldım ancak 1 ayda 2 kilo aldım sonra düzenli içemedim ve geri verdim.
Diyetisyen bir program başlamadı mi sana?
Ben bu başlığı açtıktan 1 yıl sonra yani bu günden iki üç ay önce tekrar dahiliyeye gittim o yazdı ve özel bir diyetisyen buldum onun yaptığı programa göre hem diyete hem mamalara başladım. Bu arada amaç mamalarla kilo alırken bir yandan da haftadan haftaya yediğim yemekleri arttırarak mideyi genişletmek. Zaten diğer türlü aynı düzende yani zayifken ki yemeyle devam edersek mamalari bırakınca kilo geri düşer tabiki canım. Ben şu anda mamalara başladığım güne göre çok daha fazla yemek yiyorum midem yavaş yavaş genişliyor. Böylece mamaları birakinca kilo vermeyeceğim diye düşünüyor diyetisyenim. Ama metabolizman normalin üstünde hızlı çalıştığı için hep böyle dolu dolu yiyeceksin yaşam tarzın bu olacak yoksa yine zayiflarsin dedi

Diyetisyen bir program başlamadı mi sana?
Ben bu başlığı açtıktan 1 yıl sonra yani bu günden iki üç ay önce tekrar dahiliyeye gittim o yazdı ve özel bir diyetisyen buldum onun yaptığı programa göre hem diyete hem mamalara başladım. Bu arada amaç mamalarla kilo alırken bir yandan da haftadan haftaya yediğim yemekleri arttırarak mideyi genişletmek. Zaten diğer türlü aynı düzende yani zayifken ki yemeyle devam edersek mamalari bırakınca kilo geri düşer tabiki canım. Ben şu anda mamalara başladığım güne göre çok daha fazla yemek yiyorum midem yavaş yavaş genişliyor. Böylece mamaları birakinca kilo vermeyeceğim diye düşünüyor diyetisyenim. Ama metabolizman normalin üstünde hızlı çalıştığı için hep böyle dolu dolu yiyeceksin yaşam tarzın bu olacak yoksa yine zayiflarsin dedi
Başlattı ama uygulaysmadım çünkü verdiği programda aşırı yemek tüketimi vardı ve ben buna uyamam. Yani iştahım olsa bunları yerim zaten buraya gelmeme gerek kakmaz dedim ama sadece mamalara bağlı kilo almam istendi çünkü ben 4 ay evvel çorba hariç birşey dediğimde çıkarıyordum.
Üstelik eczacı falan çok moralimi boznuştu.
İşte sen hiç bi birşey yemiyorsunda bu mamsları verdiler ilk kez görüyorum fln diodu hatta ne zaman gitsem başka bir ilaç almaya suratıma bakıyır acayip acayip. Ne tuhaflık varsa

Başlattı ama uygulaysmadım çünkü verdiği programda aşırı yemek tüketimi vardı ve ben buna uyamam. Yani iştahım olsa bunları yerim zaten buraya gelmeme gerek kakmaz dedim ama sadece mamalara bağlı kilo almam istendi çünkü ben 4 ay evvel çorba hariç birşey dediğimde çıkarıyordum.
Üstelik eczacı falan çok moralimi boznuştu.
İşte sen hiç bi birşey yemiyorsunda bu mamsları verdiler ilk kez görüyorum fln diodu hatta ne zaman gitsem başka bir ilaç almaya suratıma bakıyır acayip acayip. Ne tuhaflık varsa
Sen sadece mama ile baslamissin tamam ama toparladikca seni yavaş yavaş desteklemeleri gerekmez miydi yemek konusunda. Ben de başta çok az yiyordum ama diyetisyen gerçekten çok önemli. Ilk gittiğim kişi bana bi dünya liste verip yollamıştı ben de aynen senin verdiğin cevabı vermiştim bunları yiyebilsrm zaten size gelmezdim dedim. Benim şimdi danıştığım diyetisyen beni sevmedigim ve yapamam dediğim hiçbir şeye zorlamadı. Yasadigim o deneyimi anlattım beni anladı ve sevdigim şeylerden başladık azar azar arttirdik. Moralim düştüğünde hep beni motive etti. her hafta kontrole gidiyorum ve yüzüm gülerek çıkıyorum. İşini severek yapan hakkını veren birini bulmak şart. İyice arastir iyi bir diyetisyen bul derim. Eczaciyi da boşver yaptığı çok saçma, kim ki o kendinde o yorumlari yapma hakkını bulmuş çok sinirlendim ben olsam onu çok pis morartirdim orda ve bir daha oraya gitmezdim herkes haddini bilsin ne boş boğaz insanlar var yaa

Rica ederim canım inşallah faydası olur. ne yaptın baslayabildin mi
Malesf başlayamadım ya ben normalde iki öğün yiyorum ama artk 3 öğün yicem mecbur cnku kursa başlıcam sabab erken kalkicam o yuzden yemek listesi yapicam hem gelince ne yemek yapayım diye düşünmemişim olucam :)

Kizlarrr merhaba 21 yasimdayim 1.60 boyunda 44 kiloyum hizli bir sekilde istemsizce kilo verdim simdi geri alamiyorum sizleri gordum samimiyetinizden dolayi bende size katilmak istedim

Sen sadece mama ile baslamissin tamam ama toparladikca seni yavaş yavaş desteklemeleri gerekmez miydi yemek konusunda. Ben de başta çok az yiyordum ama diyetisyen gerçekten çok önemli. Ilk gittiğim kişi bana bi dünya liste verip yollamıştı ben de aynen senin verdiğin cevabı vermiştim bunları yiyebilsrm zaten size gelmezdim dedim. Benim şimdi danıştığım diyetisyen beni sevmedigim ve yapamam dediğim hiçbir şeye zorlamadı. Yasadigim o deneyimi anlattım beni anladı ve sevdigim şeylerden başladık azar azar arttirdik. Moralim düştüğünde hep beni motive etti. her hafta kontrole gidiyorum ve yüzüm gülerek çıkıyorum. İşini severek yapan hakkını veren birini bulmak şart. İyice arastir iyi bir diyetisyen bul derim. Eczaciyi da boşver yaptığı çok saçma, kim ki o kendinde o yorumlari yapma hakkını bulmuş çok sinirlendim ben olsam onu çok pis morartirdim orda ve bir daha oraya gitmezdim herkes haddini bilsin ne boş boğaz insanlar var yaa
Aylar sonra müjdeli haberle gelmişsin, çok sevindim gerçekten.. :KK70: Ben hala 44 kiloyum sabit..

Ya bende çok yememe rağmen 42 kiloyu bir türlü aşamıyorum yaa boyumda 163 çok zayıf görünüyorum bu benim moralimi çok bozuyor nişanlım beni bu halimle sevdiğini söylüyor ama yinede çok paranoyak oldum bu konuda

İştahın falan nasıl? Sürekli zayıflama olayı için hastaneye gittin mi?

Bi saglik problemi atlattim istahim zaman zaman cok iyi fakat surekli bayiliyorum bayildiktan sonra 3 4 gun kendimi toparlayamiyorum bayilmalarimda zayifliktan aslinda vitamin demir ilaclari istah acicilar kullaniyorum ama banamisin demiyor

X