Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

Bizde de titiz misin diye bir program vardı, evi kirletip temizliyorlardi, sunucusu da bir üniversitede hocaymış hatta. Neyse ki tutmadı da kaldırdılar.
o program kısa sürdü evim evim güzel evim miydi ne?
ama zevkli bir programdi temizlik kurallari öğreniyorduk:D
şimdi yabancilarda clean with me yazıp izliyorum youtubede.. çok hızlı çekim yapıyo. ne becerikliymiş dedim :D

Evin heryerini geziyorlarmış sanırım komşumun evi maşallah ışıklı dükkan gibi çok süslü o katılmak göstermek istiyor

Ay öyle dükkan gibi evde nasıl oturuyorlar anlamıyorum.yani hersey zevk meselesi tamam da millete göstermek için eşya mı tutulur evde.neredeyse 10 yıllık evliyim.senede 2 3 defa gelecek ağır misafir için eşya almamaya evimi kendi zevkim ve rahatım için dösemeye karar verdim bir kaç yıl önce.

O programa bir kaç kere denk geldim.çeyizleri görünce çeyiz odasını görünce o altınları, şaşayi görünce şok geçirdim.valla ben katılsam böcek gibi ezerler.cılk diye ses çıkar :))

Bir de o altınları öyle evde tutmak koluna takmak cesaret işi.benimde vardı ama hiç öyle takmadim.insan korkar şu zamanda vallahi.

Bastan sona para altin ve birbirini begenmemek adina yapilmis guya elestri adi altinda salak sacma muhabetlere goren yarisma :bicak:

Back
X