Gelin-damat davetiye :)))

Farkli ve güzel.. ama ilk etapta sadece damatlik gibi gözüküyor
ben bu durumu kiskanirdim herhalde :9:

ciddimisin cnm gerçi buna benzerleri bende gördüm yakından 3tl ye de vardı ama bunun gibi değildi bunun fiyatı 4.15 acaba senin gördüğün böylemiydi cnm yakından gördünmü?:9:

Evet canım aynısıydı elime alıp baktım içinden gelinlik şeklinde kart çıkıyordu..(Resimde ki gelinliğin kenarlarının kesilmiş hali, yani tam olarak gelinlik gibiydi) Fiyatını sorduğumuzda kayın valide 1 tl olduğunu söylemişti biz çok pahallı demiştik 1 tl için :D

bizde aynisini yaptik ama cidden 4,15 tl fln degildi bizimki 1,23 tl di ama tipa tip aynisiydi kadifemsi paril paril bir davetiye!!!!

2011 davetiye kataloglarında cogu davetıye bu şekil gelin damat bende baktım bu kataloga gelın damat olupta en begendıgım buydu :D

bizde aynisini yaptik ama cidden 4,15 tl fln degildi bizimki 1,23 tl di ama tipa tip aynisiydi kadifemsi paril paril bir davetiye!!!!

oylemı cnm cok ıyı fıyat senın ıcın bı sakıncası yoksa resmını koyarmısın bıde nerden aldınız sız cnm web sıtesı varmı:9:

evet aynı davetiye kristal katalogu tanesi 1.23 şimdi aradım buldum katalogtan çok pahalı geldi söylediğin fiyat bunun üstü kadifeli falan değil ama öyle olsa da bence o kadar paraya yazık aynı davetiye çünkü bi de adet çok yaptırcaksan
$70759.jpg

forumda kaçıncı görüşüm ama ço şirin bu aralar herkeste bunu seçiyr sanırım :) mutluluklar..

Back