- 1 Nisan 2023
- 633
- 2.228
- 28
- Konu Sahibi papatyasuuuu
-
Sokağından bile zinhar geçmemesi lazımmış.Ne tür bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz? Zaten Uğursuzluk olur diye arabadan inmemişsiniz daha ne yapacaksınız?
Birkaç kadeh? Çok iyimsersin.Düğünden önce birkaç kadeh bir şey mi içtiniz naptınız böyle
Kim bilir neler anlatmışlardir :/ tek derdi budur inşallah üzüldüm açıkçasıBide dalga geçmeyin saygı duyun demiyor mu,ne duymak istiyor acaba,gelinlikle o eve geri döndüğün için başına neler neler gelecek
Merhabalar dün düğünüm vardı gelin almam oldu babamın evinden çıktım sonra eşyalarim olduğu için geri eve gitmemiz gerekti eve gittik ama ben hiç arabadan inmedim normalde gelinlikle çıktığın eve girmek uğursuzluk getirir derler ya bende gittim ama eve çıkmadım arabada oturdum merak ettim bı sıkıntı olurmu
Dalga gećince elinize ne geçiyor acabaKesin olur. Ben olsam karaları bağlarım.
Ay oyle sey olur mu keske ciksaydiniz eveMerhabalar dün düğünüm vardı gelin almam oldu babamın evinden çıktım sonra eşyalarim olduğu için geri eve gitmemiz gerekti eve gittik ama ben hiç arabadan inmedim normalde gelinlikle çıktığın eve girmek uğursuzluk getirir derler ya bende gittim ama eve çıkmadım arabada oturdum merak ettim bı sıkıntı olurmu
Dalga gećince elinize ne geçiyor acaba
Batıl inançlara çok takılmayın.Merhabalar dün düğünüm vardı gelin almam oldu babamın evinden çıktım sonra eşyalarim olduğu için geri eve gitmemiz gerekti eve gittik ama ben hiç arabadan inmedim normalde gelinlikle çıktığın eve girmek uğursuzluk getirir derler ya bende gittim ama eve çıkmadım arabada oturdum merak ettim bı sıkıntı olurmu
“Bir sıkıntı olmaz. Bunlar batıl inanç. Böyle bir şey yaşamadım ama benim evliliğim başlamadan bitti.”Tam nuranka ya göre bir konu gelip cevaplasa iyi olur.
Benimki de aynen böyle oldu, bir uğursuzluk da yaşamadım ama soru o kadar saçma ki ciddiye alıp anlatamadım bile bunları. Helal olsun yine iyi açıklamışsınız.Benim düğün hem memlekette hem de eşimin memleketinde oldu. Bizim memlekette düğün sonrasi yime bizim eve gittik yani babamlarin evine damat tarafi da bizde kaldı gelinliğimi kizlarla beraber çıkardık sabaha kadar gırgır şamata geçti elhamdülillah hicbir uğursuzluk olmadi batıl inanclar
"Asıl uğursuzluk gelin arabasının gelmemesi"“Bir sıkıntı olmaz. Bunlar batıl inanç. Böyle bir şey yaşamadım ama benim evliliğim başlamadan bitti.”
Evet böyle bir konu dalga geçilmeyi hallediyor bide ciddi ciddi sormuş ya,kimin başına ne gelmiş bi yazsanıza,beyaz bir bez parçasıyla biryere girdin diye ne olabilir,Dalga gećince elinize ne geçiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?