- 14 Ağustos 2023
- 4
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi papatyasuuuu
-
Ne saçma bir şey bu ya, bu devirde hala inanıyor musunuz bunlara?Merhabalar dün düğünüm vardı gelin almam oldu babamın evinden çıktım sonra eşyalarim olduğu için geri eve gitmemiz gerekti eve gittik ama ben hiç arabadan inmedim normalde gelinlikle çıktığın eve girmek uğursuzluk getirir derler ya bende gittim ama eve çıkmadım arabada oturdum merak ettim bı sıkıntı olurmu
Hepimiz gelinlikle çıktığımız eve tekrar girmedik mi ?Merhabalar dün düğünüm vardı gelin almam oldu babamın evinden çıktım sonra eşyalarim olduğu için geri eve gitmemiz gerekti eve gittik ama ben hiç arabadan inmedim normalde gelinlikle çıktığın eve girmek uğursuzluk getirir derler ya bende gittim ama eve çıkmadım arabada oturdum merak ettim bı sıkıntı olurmu
Size göre saçma gelmiş olabilir ama saygı duymanız gerek ve böyle yaşayıp sonu kötü olan insanlar tanıyorum o yüzdenNe saçma bir şey bu ya, bu devirde hala inanıyor musunuz bunlara?
Gelinlikle çıktığın evden tekrar gelinlikleri giriyosun sen?Hepimiz gelinlikle çıktığımız eve tekrar girmedik mi ?
Eee girmemişsinjz ki zaten kapıda beklemişsn neyin korkusu bu şimdiGelinlikle çıktığın evden tekrar gelinlikleri giriyosun sen?
Hurafe bunlar, size denk gelmiştir sadece. Allah güzel geçimler versin, böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin.Size göre saçma gelmiş olabilir ama saygı duymanız gerek ve böyle yaşayıp sonu kötü olan insanlar tanıyorum o yüzden
Mesela ne geldi başlarınaSize göre saçma gelmiş olabilir ama saygı duymanız gerek ve böyle yaşayıp sonu kötü olan insanlar tanıyorum o yüzden
Girince kesin bişey olur diyor kapıda bekleyince de ihtimal var mı diyorEee girmemişsinjz ki zaten kapıda beklemişsn neyin korkusu bu şimdi
Bence direk şehri terk etmeliydi hiç ihtimal kalmasınGirince kesin bişey olur diyor kapıda bekleyince de ihtimal var mı diyor
Bide dalga geçmeyin saygı duyun demiyor mu,ne duymak istiyor acaba,gelinlikle o eve geri döndüğün için başına neler neler gelecekBence direk şehri terk etmeliydi hiç ihtimal kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?