• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
canli tabiki beyaz ve toz pembe tonlarinda pamuk toplari gibi duran sakayiklar olacak icinde , renkli sevenler veya konsept dugunu olacak olanlar renkli olarak buketin icine ortanca koydurabilirler , neredeyse her rengi olabiliyor cunku..

hatıra kalması acısından mutlaka yapay cicek yapılmalı ..fotograf cekimlerinde canlı cicek kullanılabilir

Canlı çiçek her zaman hoş ve güzel olur ama bende hatıra takıntısı olduğu için ve vintage süslemeli farklılık peşinde olmamdan yapay a yöneliyorum gibi.

Ben hem canlı hem yapay yaptırdım. Canlı olanı kullandım ve onu fırlattım yapay olan bende kaldı. Ama bir tane yaptırsaydım canlı olurdu

canlı çiçke yada canlı gözüken bir yapay çiçek saklmak istersen yapay atmak istersem canlı

bnde ikisindende vardı :KK49: canlı çiçek fotoğraflarda daha süper çıkıyor. yapay çiçekde bi ömür hatıra olarak saklanma açısından iyi. ikiside olsn :KK53:

Ayy bilemedim yapay derken sonra canlımı olsa dedm canlıya karar kıldım. Yaa canlı böyle kıpkırmızı çiçekler nasıl olurki bide kırmızı ruj bembeyaz gelinlik acayip patlamazmı? Ay evlenirken böyle mi yapsam :KK53: kırmızıya zafım var zaten:spor:

Kesinlikle vintage ve yapay olmalı . mumkunse istemeye gelicekleri cicekte saksıda olsun mis gibi mutlulugumu paylassin :D. elinde ölecek rengarenk cicekle mesut olmak filan garip ya

Valla arkadasim canli cicek kullandi ama memnun olmadi hic sadece fotograf cekiminde elindeydi bileklerim yoruldu agir diye birakti saplari da kalin oluyor ve tutmasi iyice zorlasiyor

Canlı gibi duran yapay gelin buketleri yapıyorlar artık. Benımki canlı gibiydı herkes bayıldı tabı bnde cok severek yaptırdım. Benım için hatıralar cok onemlı oldugu ıcın saklayabılmek adına yapay tercıh ettım. Nikah cicegim taze papatyaydı:)

Kesinlike canli cicek benimki beyaz gonca gul buketiydi halen sakliyorum resimdekinin ayniydi benimki

Eklentiler

• Screenshot_20160616-203400.jpg
    Screenshot_20160616-203400.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 90
Ben yapay beyaz çiçeğimin arasına kırmızı güller beyaz çiçekler koydurdum çok güzel oldu halada saklıyorum kurudu guller

Yapay çicek diyorum hem aynı canlı gibi olanlar var hem saklanabiliyor ;)

Back