Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bnce de canlı cicek kesinlikle çok güzel duruyor ama sakliyamiyorsun o yüzden bir tanede yapay çiçek yaptr derim. Hrkz dış çekim yaptryr artık cnli çiçek dış çekimde çok güzel duruyor
Can'ım bence kesinlikle canlı Çiçek. Benim Buket'im Kazablanka ve beyaz Gül'lerden oluşuyordu hem mis gibi kokuyor hemde süper görünüyordu. Yapay Çiçek adı üstünde yapay yani. Öyle bir güne hiç yakışmıyor. Buket'in en az senin kadar şık olmalı ve mis gibi kokmalı. Taze gelinsin adı üstünde
ya aslında çok da şart değil bence ama çok zarif duruyor fotoğraflarda falan ondan dolayı istiyorum bende. benim bi arkadaşım gelin çiçeğini evde unutmuştu
Çiçeğinizi neden arkadaşlarınıza şööööle Bi fırlatıp hem jest yapıp hemde kısmetlerini açmıyorsunuz yahu saklayıp ne olacak. En güzel hatıra. Fırlatın bekarlara. Çok eğlenceli oluyo
Bence canli olmali çünkü herşeyin yapay olmasi insanlarin bile yapayi tat vermiyo insana herşeyi yaradanin yarattıği gibi kullanilmalidir zaten insan bi kere gelin olur yapay çicek hoş olmaz taze gelinr tazr çicek canli çiçek yakışır her şeyin orjinali güzeldir yinede gelinnin gönlü ne istiyosa o olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin hayirli geceler
Benim gelin çiceğim yapaydı ama gerçeği aratmıyor du gören canlı mı diye soruyor du... Ben gelin çiceğimin canlı kırmızı kadife gülden olmasını isterdim.
Yillar boyu saklayabilmek icin yapay olmasi lazim ustelik kalitelisini alirsaniz zaten canli cicek zannediyor herkes. Ben iki ay sonraki dugunum icin aldim bile cicegimi goren bayiliyor
az kalmış :) benim ki görücü usülü gibi oldu 1 buçuk ay önce biz biraz tanıdık birbirimizi şimdi bayramdan sonra söz nişan ikisini beraber yapıcaz bu konularla oldum olası ilgim sıfırdı şimdi başıma gelince dedim buraya geliyim birşeyler öğrenirim biraz :))