Gelin Çiçeği Örnekleri

bayıldım bunlara bende kesinlikle canlı çiçek istiyorum ama kuzenimin çiçeğide mor ve turuncu çiçeklerden oluşuyordu ilk aldıklarında kocamandı foto cekimi kuaför derken çiçek küçüldüzemuszemus ama yinede hoş bende canlı çiçek istiyorum lila güllerden olusan bir demet

ben daha çok hafifçe aşağı doğru sarkan çiçekleri beğeniyorum ve tabiki canlı olması güzel :) bayanssulusmile

kızlar size tavsyem 2 çiceğide yaptırmanız yada almanız canlı çiçek 2 saatte ölüyor ben salonda yapay fotograflarda canlı çiçek kulandım fotograflar karışık kulandık kısaca ölünce yapayı aldım salonda salon kapısındada bekarları arkama toplayıp çiçek attım güzel olmuşdu :)

ay bana bu gelin çiçekleri o kadar saçma gelio ki anlatamam belkide hiç almam yani evlenirken çiçek falan ne o ya bi defa onu taşımaya üşenirim ben:bbo:

iyi fikir aslında canım ya

kızlar canlı çiçek taraftarı değilim hem gece boyunca solar dökülür hem de gelin çiçekleri anı olarak saklanması gerekir ben saklamayı düşünüyorum daha doğrusu canlı çiçei ne kadar süre saklayabilirsiniz ki o yüzden canlı taraftarı deilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…