gelin çiçeği fiyat

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
300den aşağı göremiyorum aradığım tarzda bişi.. cok pahalı geliyor bana bu fiyat. gercek gibi duran,hafif sarkan şöyle orkideli,güllü,kazablankalı bişi istiyorum.
eminönünde bile bu fiyatı dediler.. bu tarz bişi ekonomik olarak nereye yaptırabilirim.

Bende çok pahalı buldum face de gelinbuketlerim diye arama yap internet üzerinden çiçek siparişi alan bir çiçekci fiyatları uygun bir de onlara sor bakalım ne diyecekler.

benim gelinlikçim verecek ama beğenmezsem diye çarşıdan bakınıyorum henüz umarım herşey istediğim gibi olur

kizlar keske resimlerinide paylassaniz fiyat belirtirken daha iyi olur. Boyle 25 ytl lik bir cicekte nasil birsey dusunmem gerektigni bilemiyorum.

isanbul küçükyalı'da (bostancı'ya yakın) bir çiçekçiye sordum, 15-17 tane güllü bir buket için 75 dedi, sipariş aşamasında olsak indirim yapacak gibiydi. genel olarak fiyatlar nasıl arkadaşlar? internette bulduğum canlı buket fiyatları çok pahalı geldi bana.
bu arada kadıköy efes çarşısında yapma buket fiyatı aldım epeycene. 40-50'den başlıyor ama onlar yapma olduğu epey belli çiçeklerden. şık bir yapma buket için en az 65-75 vermek gerekiyor gibi. benim beğendiklerimin hepsi 75 tl çıktı. ama büyük buketler değil, belirtmiş olayım

Arkadaşlar bu bahsettikleriniz canlı çiçeklermi, yapma mı anlayamadım. Ayrıca benim içinden çıkamadığım bir durum daha var bu konu da onu da sizlere sorayım. Şimdi benim gelinlikcim yapma bir çicek vericek ama nasıl oluyor hem canlısı hem yapmasınımı taşıyoruz bütün gece yanımızda ve en son hangisini atıyoruz havaya canlıyı diye biliyorum ama o zaman bu yapma olan ne olacak bende mi kalıyor o eve hatıra olarak götürmek filan gibi mi?? :26:

gelinlikçilerin verdiği çiçekler genelde dandik oluyor canım
sen düğünde canlı mı taşımak istiyorsun ek olarak?
eğer canlı çiçek yaptıracaksan düğünde onu kullanırsın
ve onu atarsın kızlara diğer yapay çiçek hatıra olarak sen de kalır
yapay çiçeği beğenirsen foto çekimlerinde vs kullanırsın

ben eminönü şarkhanın en üst katındaki yapma çiçek satan yerden malzeme aldım, kendime küçük olmayan bir buket yaptım. henüz tülünü sarmadım ama bitince 40 tlye denk gelecek. düğünde bu beyaz buketi kullanacağım:

foto çekimlerinde filan ise yapay fuşya gelin buketini kullanacağım. onu da facebookta "gelinbuketlerim yapay ve canlı" nickli üyeden aldım çünkü malzemesini hiçbir yerde bulamadım. fiyatı 70 tl.

bayıldım bu fuşya rengi bukete Resimler için çok güzel bir fikirmiş çiçeğin renkli olması. Kesinlikle dikkate alıcam. Teşekkürler :)

beyaz çiçekler özellikle de yaprakları yeşil değilse gelinlikle bütünleşip kaybolup gidiyor. renkli çiçekler bu yüzden fotoğrafçılar tarafından da çok öneriliyor.

ama hem beyazı da çok sevdiğimden, hem de kayınvalidem dünyada farklılığı en yadırgayan insanlardan biri olduğundan düğünde beyaz kullanacağım.

Ben somon canlı gül buketi ya da içi pembe dışı açık pembe gül buketi düşünüyordum ama bu fuşyada da aklım kaldı seçenek çoğalınca karar vermek zorlaşıyo

Bende çiçekçiye 20 tl karşılığı çok şık bir çiçek yaptırmıştım. ayrıca canlı çiçek daha sonrası için sıkıntı olabilir (saklama vs açısından) benimki beyaz yapma güller etrafına canlı yapraklar, tomurcuklar şeklindeydi. çok da beğenmiştim. suan evimin en güzel köşesinden bana bakıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…