- 15 Ocak 2023
- 77
- 26
-
- Konu Sahibi catgirlllll
Teşekkür ederim, özelde yaptırdım evetÇok güzel olmuş güle güle kullan bende devlette olmayı dusunuyorum ama ameliyat korkusu var siz özelde mi yaptırdınız acaba ?
Teşekkür ederimmerhaba çok yakışmış yüzünüze çok güzel olmuş. Ameliyat sonrasında ilk haftaya ait fotonuz ver mı acaba. Ben ameliyat olalı bugün 6. Günüm burnumun ucu top gibi. Sanki arı sokmuş gibi. Eskiden de önde bir top vardı hiç
Ameliyat olmamışım gibi. Bu şişlerin ne kadarı iner acaba sizde ilk zaman göre ödemlerde ne kadar azalma oldu
Merhaba siz opere oldunuz mu acaba? Nasıl, memnun musunuz?Merhaba bende 2 gün sonra burun ameliyatı olacağım.
Yeni üyeyim fotoğrafları göremiyorum kaldırdınız mı acaba
Merhaba benimde üçuncu hafta oldu burnum ödemi biraz indi ama gün gectikce gözüme küçük görünüyor özellikle doğal dursun demiştim ama burnum su an bana çok yabancı geliyor estetikli gibi duruyor bundan çok rahatsızixim acaba zamanla düzelir mi buTeşekkür ederimTabiki var fakat özelden atabilirim anca
Henüz daha 6.günündesiniz. Çok yenii. Ödemden kaynaklı bir durum. Ben de sizin gibiydim. Benim 3.ay olmasına rağmen hala çok ödemli. Dokununca hissediyorum, bildiğin hala taş gibi :)
24-25.günden itibaren yavaş yavaş inmeye başladı. Burun sırtım filan indi fakat burun ucumda ödem var hala.. 1 senede tamamen oturuyor burun. 6.aya doğru da ödemler büyük oranda iniyor.