G Guldendudarik Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 80 0 4 Mart 2012 Konu Sahibi Guldendudarik #1 selaam naber nasilsiniz:13:
jiel Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 5 2 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Guldendudarik #2 Bende isvicrede yasayan bir bayanIm Kucuk cocuk problemi olmayan bayan arkadaslarla gorusmek istiyorum birlikde tatil yada gunu birligine aktuel kulturel konser sehir gezmesini seven bayanlarla tanIsmak isderim dietikon zürich 'den sevgiler jiel
Bende isvicrede yasayan bir bayanIm Kucuk cocuk problemi olmayan bayan arkadaslarla gorusmek istiyorum birlikde tatil yada gunu birligine aktuel kulturel konser sehir gezmesini seven bayanlarla tanIsmak isderim dietikon zürich 'den sevgiler jiel
V vitamin Nirvana Kayıtlı Üye 19 Kasım 2006 113 -18 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Guldendudarik #3 Merhabalar nasıl kısmet olursa bende evlenmiş oraya yerlesıcem:)cok merakedıyor ve korkuyorum Neco'ya kıyafetlerımı getıremıycemdıye bıde oradaki hanımların gıyım Tarzı genelde nasıl kızlar hadı Söze komşu gelıyo:)
Merhabalar nasıl kısmet olursa bende evlenmiş oraya yerlesıcem:)cok merakedıyor ve korkuyorum Neco'ya kıyafetlerımı getıremıycemdıye bıde oradaki hanımların gıyım Tarzı genelde nasıl kızlar hadı Söze komşu gelıyo:)