- Konu Sahibi girlpapisko
-
Allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasit etsin İnşallah canımm
Bende seninle benzer belirtiler yaşayıp test aldım yaptım negatif çıktı,teste güvenmeyip bide doktora gittim,meğersem üşütmüşüm o yüzden ağrıyomuş heryerim
Kk öyle bişeyki bağımlılık yapıyo ya buraya girmeden güne başlayamıyorum,herkesin derdine ortak olmak çok mutlu ediyo,ayrı bi dünya burası
Hayırlı olsun btanem .İnşallah bebeğinle bir ömür hep mutlu mesut olursunuz.
Bende senin gibiyim. Hemde apaynı. Testlere verdiğim para aştı kendimi
Ama napalım . Sonuç geldimi unuturum onları . Bende 3-4 aydır uğraşıyorum . Senin gibi 2 sene istemedik.
Keşke isteseymişim diyorum bazen.
Hatta dün eşime isteseymişiz şimdiye anca olurdu dedimde kısmet böyleymiş dedi.
Dr dr gezdim bir sorun yokmuş.
Bu ay bakalım neler olacak . Ay başı gelmek bilmiyor bir türlü .
Ama bu ay kafama takmadım sanırsam . Bana dua et hamiş hamiş.Nazlınında bebeği olsun de.
Öpüyorum seni
canım hayırlı olsun ben bayramın 3 günü öğrendimmmmm aynı ayda doğurcaz inşşallahhhh sağlıkla kucagımıza alırızzz
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et bizimde bebişimiz olsun
Allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasit etsin İnşallah canımm
Bende seninle benzer belirtiler yaşayıp test aldım yaptım negatif çıktı,teste güvenmeyip bide doktora gittim,meğersem üşütmüşüm o yüzden ağrıyomuş heryerim
Kk öyle bişeyki bağımlılık yapıyo ya buraya girmeden güne başlayamıyorum,herkesin derdine ortak olmak çok mutlu ediyo,ayrı bi dünya burası
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et bizimde bebişimiz olsun
Allah kucağınıza sağlıkla aldırsın
Nazlıcım... Takmayınca oluyormuş gerçekten de.Güzel dileklerın için çok tşk ederım. Rabbım neyler, neylerse güzel eyler... Allahım inşallah Nazlınında dünyalar Tatlısı bir bebişi oluramin......
Sizin adınıza ne kadar çok sevindim bilemezsiniz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)
Bebek kararı verdikten sonra, daha çok gebelik konularını takip etmeye başlamıştım ve sizin önceki konunuzu gördüm. Anlatımınız çok hoşuma gitmişti, kendimi gördüm diyebilirim :) Denemelere başlayalı benim daha 3.ayım oldu ama bir şekilde stres yapmaya başladım bileRegli günüm geçeli 1 gün oldu ve yine gebelik belirtileri konularını okumaya başladım. Aklıma siz geldiniz "acaba girlpapisko ne yaptı, bir profiline bakayım " dedim. Ve bu konuyu gördüm, gerçekten çok sevindim. Allah gönlünüze göre nasip etsin her şeyi .
Ne kadar ucten be kadar dogal birisiniz... Allah 9 ayinizi saglikla sihatle gecirmenizi saglasin. Yazdiklariniz hep bizleri anlatiyor biraz gulumsetiyor biraz duygulandiriyor... İnsallah yasadiginiz o guzel duygulari bizlerde yasariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?