Gelin bir de benim hikayemi dinleyin....

girlpapisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
73
2
98
Ankara
Merhaba Kızlar.. Bundan bir süre önce http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/642941-nerden-girdim-siteye.html isimli bir konu açıp size yaşadığım ve yaşamakta olduğum biraz komik biraz iç burkan deneyimlerimi anlatmıştım... Hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka...
Size hikayemı anlatmak ıstedım. Çünkü kendımı borçlu hissediyorum hepınıze karşı. hepınızın deneyımlerını okuyarak, kendımde umut aradım, bazen duygulu yazılarınızla duygulanıp ağladım.. Burdakı çoğu arkadaşımız hamıle kaldıktan sonra hoooppp kayıyorlar başka topiklere hemen. Ben vefasız olmak istemedıgım ıcınde sızlerle paylaşmak istedim....
19.10.2013 Günlerden Cumartesiydi.Regl oldum olacam diyordum. Karnım da her zaman kı gibi ağrı, kasıklarımda ağrılar, göğüslerde çok aşırı değil ama sızlamalar vardı. Beklenen regl günümde 1 gün gecmıstı henüz. Bayram ertesi olduğu için iş yerımiz tatildi. Eşimde evdeydi. Bir gece önce çok gec yattım. sabah erkenden de uyandım. saat 07:00 civarındaydı. İçimden bir ses git kızım ne duruosun evde, test alıp gel dıyordu, ama o saatte hiç bir eczane henüz açılmamıştı ve benim nöbetçi eczane bulmam gerekıyordu.. İnternetten evime yakın nöbetçi eczane aradım. atladığım gibi arabaya gittim 3 farklı marka aldım... eve geldim, testimi yaptım ve başında bekleyemedim. dolandım evde biraz, ve gittiğimde birinci çizgi tam koyu ama ikinci çizgi her 3 test dede silik ti ve git gide belirginleşiyordu, bildiğiniz aptal moduna geçmiştim. öylece kalakadım, çünkü her ay bu testten yapıyorum acaba oldumu dıye ve her seferınde hüsran... Ben yerımde duramıyorum tabi.. ama aptallığım hala devam edıyordu. Yıne ıcımden bır ses gıt bır hastaneye kan ver ve durumu netleştir dedı. cumartesı gunu olduğu için hastaneler kapalı hep, yıne eve bıraz yakın bır ozel hastane keşfettim :) aradım ve beta hcg yaptıklarını söylediler. Fiyatı ıcınde 70 tl dedıler. Napıyım olsun dedım. Öğrenımde yeterkı giden 70 tl olsun :) eşim bu arada uyuyor hala.. :36: Neyse ben yıne arabaya atladığım gibi hastanenın yolunu tuttum. bu arada gidene kadar muzık açtım ve ağlıyorum.. Kan verdım sonucun 2 saat sonra çıkacağını soyledıler. ben eve döndüm. eşimi kan sonucundan sonra uyandıracaktım ama dayanamadım. Yanına gittim kalk kocacım kalkmaz, kalk kalkmaz... neyse zor bela kaldırdım... 3 tana testide cebıme koymuştum.. yatağın içine oturdu. bende yanındayım. cebımdekılerı alırmısın dedim. Aldı. bakıyor, bakıyor bakıyorrrrrr ..... :) nasıl yanı dedı. Galıba ole gelıo bu sefer mınık kuş dedım :) yataktan nasıl fırladığını anlatamam sıze. evın ıcınde dönup duruor sevıncınden eşim :) hadı hemen kahvaltıya gıdelım dedı... gıttık. orada da cok yakın arkadaşlarımıza rastladık. durumu onlarla paylaştık ve bayram havası yaşadık.... Rabbıminşallah yüzümüzü güldürmeye devam edip, hayırlısı ile tamamına erdirir. Miniğimi kucağıma sağ salim alırım inşallah. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsın. kIMSENIN kucağını boş bırakmasın inşallah. Ha bu arada sıze erken belırtılerı de yazayım belkı faydalanmak ısteyen olur...

Ben regl bıtımınden hemen sonra ilişkiye gırdım ve bir gün beraber olduk dıger gun olmadık. bu böyle tabı reglime 1 hafta kalaya devam etti.son bir hafta kestik zaten ilişkiye girmeyı. sızde bu şekılde deneybılırsınız. yumurtayı mutlaka yakalayacağınızı düşünüyorum. reglime 1,5 hafta kala goguslerımde acıma olmadı da çok farklı bişey. yanma oluyordu.içten içe yanıyordu. onun harıcındede reglime 4 gun kala falan sık idrara çıkmaya başladım. başkada bır belırtı olmadı bende.

işte benımde hikayem bu kızLar.. sizlerde benden dualarınızı esirgemeyın. Hepınızı en içten ve samimi duygularımla öpüyorum...:nazar:

Allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasit etsin İnşallah canımm :emir_bebek:
Bende seninle benzer belirtiler yaşayıp test aldım yaptım negatif çıktı,teste güvenmeyip bide doktora gittim,meğersem üşütmüşüm o yüzden ağrıyomuş heryerim :27::1:
Kk öyle bişeyki bağımlılık yapıyo ya buraya girmeden güne başlayamıyorum,herkesin derdine ortak olmak çok mutlu ediyo,ayrı bi dünya burası :16:

Hayırlı olsun btanem .:nazar: İnşallah bebeğinle bir ömür hep mutlu mesut olursunuz. :emir_bebek:
Bende senin gibiyim. Hemde apaynı. Testlere verdiğim para aştı kendimi :50:
Ama napalım . Sonuç geldimi unuturum onları . Bende 3-4 aydır uğraşıyorum . Senin gibi 2 sene istemedik. :50:
Keşke isteseymişim diyorum bazen.:47:
Hatta dün eşime isteseymişiz şimdiye anca olurdu dedimde kısmet böyleymiş dedi. :5:
Dr dr gezdim bir sorun yokmuş. :53:
Bu ay bakalım neler olacak . Ay başı gelmek bilmiyor bir türlü .
Ama bu ay kafama takmadım sanırsam . Bana dua et hamiş hamiş. :49:Nazlınında bebeği olsun de.
Öpüyorum seni :54::emir_bebek::nazar::49:

canım hayırlı olsun ben bayramın 3 günü öğrendimmmmm aynı ayda doğurcaz inşşallahhhh sağlıkla kucagımıza alırızzz:nazar:

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et bizimde bebişimiz olsun

Bende seninle benzer belirtiler yaşayıp test aldım yaptım negatif çıktı,teste güvenmeyip bide doktora gittim,meğersem üşütmüşüm o yüzden ağrıyomuş heryerim :27::1:
Kk öyle bişeyki bağımlılık yapıyo ya buraya girmeden güne başlayamıyorum,herkesin derdine ortak olmak çok mutlu ediyo,ayrı bi dünya burası :16:

Hiç üzülme canım. Bende bu ay doktora gitmeyı düşünüyordum. Acaba sorunmu var dıye. hıc canınızı sıkmayın. ben çok stres yaptım cok duşundum.üzüldum. Ama yüce rabbim nasip etti çok şükür. dualarım da sizinle...

Hayırlı olsun btanem .:nazar: İnşallah bebeğinle bir ömür hep mutlu mesut olursunuz. :emir_bebek:
Bende senin gibiyim. Hemde apaynı. Testlere verdiğim para aştı kendimi :50:
Ama napalım . Sonuç geldimi unuturum onları . Bende 3-4 aydır uğraşıyorum . Senin gibi 2 sene istemedik. :50:
Keşke isteseymişim diyorum bazen.:47:
Hatta dün eşime isteseymişiz şimdiye anca olurdu dedimde kısmet böyleymiş dedi. :5:
Dr dr gezdim bir sorun yokmuş. :53:
Bu ay bakalım neler olacak . Ay başı gelmek bilmiyor bir türlü .
Ama bu ay kafama takmadım sanırsam . Bana dua et hamiş hamiş. :49:Nazlınında bebeği olsun de.
Öpüyorum seni :54::emir_bebek::nazar::49:

Nazlıcım... Takmayınca oluyormuş gerçekten de.Güzel dileklerın için çok tşk ederım. Rabbım neyler, neylerse güzel eyler... Allahım inşallah Nazlınında dünyalar Tatlısı bir bebişi olur :emir_bebek: amin......

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et bizimde bebişimiz olsun

amin bitanem çok tşk ederım. Ederım tabiki.. Rabbim kımsenın kucağını bebişsiz bırakmasın. Tez zamanda hayırlısı ile başınıza gelsın inşallahhhhh. burdan paylaşın bizımle olurmu ?

Canım benım. Hiç bellı olmuyor ama. bır de bakıyorsun hiç ummadığın bır anda gelıyo bu sıpişler. Gecmıs olsun. İnşallah bir sonraki ay üşütmekten değilde, bebişten ağrın olur aminnnn

Sizin adınıza ne kadar çok sevindim bilemezsiniz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bebek kararı verdikten sonra, daha çok gebelik konularını takip etmeye başlamıştım ve sizin önceki konunuzu gördüm. Anlatımınız çok hoşuma gitmişti, kendimi gördüm diyebilirim :) Denemelere başlayalı benim daha 3.ayım oldu ama bir şekilde stres yapmaya başladım bile :( Regli günüm geçeli 1 gün oldu ve yine gebelik belirtileri konularını okumaya başladım. Aklıma siz geldiniz "acaba girlpapisko ne yaptı, bir profiline bakayım " dedim. Ve bu konuyu gördüm, gerçekten çok sevindim. Allah gönlünüze göre nasip etsin her şeyi .

Ne kadar ucten be kadar dogal birisiniz... Allah 9 ayinizi saglikla sihatle gecirmenizi saglasin. Yazdiklariniz hep bizleri anlatiyor biraz gulumsetiyor biraz duygulandiriyor... İnsallah yasadiginiz o guzel duygulari bizlerde yasariz...

Sizin adınıza ne kadar çok sevindim bilemezsiniz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bebek kararı verdikten sonra, daha çok gebelik konularını takip etmeye başlamıştım ve sizin önceki konunuzu gördüm. Anlatımınız çok hoşuma gitmişti, kendimi gördüm diyebilirim :) Denemelere başlayalı benim daha 3.ayım oldu ama bir şekilde stres yapmaya başladım bile :( Regli günüm geçeli 1 gün oldu ve yine gebelik belirtileri konularını okumaya başladım. Aklıma siz geldiniz "acaba girlpapisko ne yaptı, bir profiline bakayım " dedim. Ve bu konuyu gördüm, gerçekten çok sevindim. Allah gönlünüze göre nasip etsin her şeyi .

çok tşk ederım.. ınsalah kısa zamanda sızde bu güzel haberı alırsınız. ama ben cok kotuyum. su dan bile tiksindim. yemek yıyemıorum. günde 10 kes istifra edıorum :( iş yerınde cok zorlanıyorum. 3 kılo verdım 1 haftada :( inşallah bunlarda geçer :(

Ne kadar ucten be kadar dogal birisiniz... Allah 9 ayinizi saglikla sihatle gecirmenizi saglasin. Yazdiklariniz hep bizleri anlatiyor biraz gulumsetiyor biraz duygulandiriyor... İnsallah yasadiginiz o guzel duygulari bizlerde yasariz...

amin canım inşallah en kısa zamanda sizlerde bu güzel haberleri alırsınız...

Back
X