- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
- Konu Sahibi dderya3484
-
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...
Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)
Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...
Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)
Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim
Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.
Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596
Ne zamn başlıyorsun yapmaya çok merak ettim belki de cok güzel yapacaksın ama bol bol prova yap baktın olmuyo kuaföre gidersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben nişanımda kendi saçımı makyajımı yapmıştım, önceden prova yapmıştım. yüzüme en yakışan makyajı zaten kendim biliyordum. kimse inanamadı benim yaptığımadonut topuz tokasıyla balerin topuzu ve angelina jolienin cat eye denilen kedi gözü makyajını yaptım. ama o makyaj için aylarca araştırma yaptım nasıl yapılmalı diye, zaten benzetiyorlar beni gayet de güzel oldu.
nikah için de kendim yapayım dedim, annem şiddetle karşı çıktı...sonuç mu? şehrin en ünlü ve eski kuaförüne gittim, saçım hiç de güzel olmadı. üstelik foto da götürdğüm halde. makyajımı ise zaten malzemelerimi götürmüştüm, kendim yaptım sayılır kadın saçmaladıkça sildirdim yön verdim vs... nikah için bugün olsam gene kendim yapmam o telaşta insan geriliyor tepenizde bir çok kişi sizi izliyor yalnız kalıp konsantre dahi olamazsınız...
Yah işte bundan korkuyorum bende, yapamazlarsa bütün gün Asi olurum
Benim annemde şiddetle karşı çıktı ama şimdi sen bilirsin bi dene önceden diyor
Ogün odamın kapısını kitleyip sabah 6da yanımda 2kişiyle yapacağım kimse konsantrasyonumu bozmamasın diye
Nikahım saat 3de
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...
Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)
Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...
Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)
Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim
Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.
Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?