• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Gelin ayakkabısı topuğu konusunda yardımınıza ihtiyacım var..

meltemsmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
4.563
4.160
198
Merhaba kızlar kafam çok karışık yardımlarınıza ihtiyacım var..

nişanlım 1.70 ben 1.65 nişanda aynı boyda olduk topukluyla ama düğünde kesinlikle benimle aynı boyda olma dedi. çok taktı bu durumu kafasına. babet giymek istemiyorum. gelinliğimi güzel göstermez gibi geliyor. onu da üzmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :(

platform yerine daha az topuklu ayakkabılar var canım onlara bakabilirsin istersen

bende aynı durumdayım takıntısı yok ama bende biraz topuklu istiyorum erkekler için de ayakkabı içine konulan boy uzatıcılar var diye duymuştum varsa öyle bişey ondan alabilirsiniz çünkü gelinlik topuksuzla olmuyor babet için çok uzun olmak lazım yada erkekler için 7cm ye kadar gizli topuklu ayakkabılar var onlardan olabilir

nişanlım 1.70 ben 1.65 nişanda aynı boyda olduk topukluyla ama düğünde kesinlikle benimle aynı boyda olma dedi. çok taktı bu durumu kafasına. babet giymek istemiyorum. gelinliğimi güzel göstermez gibi geliyor. onu da üzmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :(

Aynı sorun bizde de mevcut :9:
Nişanda bizde aynı boyda olmuştuk, nişanlım pek takmasa da ben takıyorum bu durumu.
O yüzden düğünümde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi erkekler için boyu uzun gösteren içten topuklu ayakkabılar var ondan alacağız.
Bense rahatına düşkün biri olarak babet giyeceğim, güzel gösterip göstermemesini pek takmıyorum. Gelinliğimin önü havada olmayacağı için o yüzden rahatım :17:

Cnm bizde de aynı sorun var.. kuzenimin de aynı sorunu vardı ve şu siteden http://www.el-yap.com.tr/damatlik-modellerimiz ücretsiz kargo ile uygun fiyata damatlık aykkabı aldı..Ben bizzat ayakkabıyı gördm denedim hatta:) Çok iyi fark edyor ve gayet şık:) Bende alıcam nişanlıma...:16:

Son düzenleme:
Selam kızlar, dolgu topuk gelin ayakkabısı arıyorum ancak bulamıyorum :(
İzmirde bi bilen varsa paylaşabilir mi özel bişe olsun istiyorum ama rahat da olmalı:(

Selam kızlar, dolgu topuk gelin ayakkabısı arıyorum ancak bulamıyorum :(
İzmirde bi bilen varsa paylaşabilir mi özel bişe olsun istiyorum ama rahat da olmalı:(
bursadan tesadüfen esin hanım diye bir bayanla tanıştık. uygun fiyatlı özel üretim ayakkabı yapabiliyor. veya elinde bazı modeller olabiliyor. n11'de trendy es diye dükkanı var. iletişim bilgilerini isterseniz gönderebilirim.

bursadan tesadüfen esin hanım diye bir bayanla tanıştık. uygun fiyatlı özel üretim ayakkabı yapabiliyor. veya elinde bazı modeller olabiliyor. n11'de trendy es diye dükkanı var. iletişim bilgilerini isterseniz gönderebilirim.

teşekkür ederim ama denemeden almak istemiyorum:(

Back