eminim kapış kapış gidiyodur, şaka bi yana evleneceğim zaman inşallah kısmet olursa kesinlikle bende istiyorum
Ellerine emeğine sağlık hem ayakkabının kendi modeli hem cizimi hem renkler harika çok çok beğendim
gercekten cok basarılı olmus ayakkabılarda cok hos hangı sıteden aldıgını ogrenebılırmıyım
bu ayakkabıları ilk üretmeye başlayan tasarımcıda 600den başlıyor, 1000 tlnin üzerine çıkıyor. inci,taş işlemesi de istersen. zaten düğün başlı başına insanların en çok sömürmeye çalıştığı bi olay.kesinlikle çok iyi yapmışsın, insanları gereksiz yere sömürüyorlar 600 lira isteyen bile gördüm
gercekten cok hos olmus eline sağlık :) bnde yapmayı düşünyrum pek el becerim olmasada bakıp yapabılırım herhlde.ama neyle boyadnz kumaş boyası mı
Bende böyle kendim yapmak istiyorum ama merak ettiğim bişey var diyelimki bir yanlışlık bir hata yaptık nasıl düzeltebiliriz acaba ?
kurşun kalemle çizer ince uçlu fırçayla boyarsanız hata riski azalır. zaten en sonunda asetat kalemiyle konturlarını geçersiniz toparlanıyor iyice. ufak tefek hatalar olacaktır kamufle edersiniz. ben boyarken fırça kaydı elimden minik bir iz oluştu, minik minik kalplere çevirdim. endişe etmeyin mutlaka ortaya güzel birşey çıkacaktır.
merhabalarr... 199 tlden 2000 tlye kadar her fiyat aralığında satılıyor bu tip ayakkabılar. ben de gelin ayakkabılarımı kendim tasarladım,çizdim,boyadım.hem de 59tl mal oldu. siz de yapabilirsiniz.
merhabalar,
ben de aykkabımı kendim yapmak istiyorum. ancak kafam karıştı birçok sitede farklı şeyler yazıyor. size zahmet baştan sonra nasıl yatığınızı ve gerekli malzemeleri yazabilir msisiniz?
merhaba pınar hanım
28 eylulde benım dugunum var ve yaptgnız ayakkabılardan ıstıyorum fıyatı nekadar acaba :)
çok teşekkür ederim mesleki avantaj biraz da :)çok güzel çizip boyamışsın
beceri ister bunu yapmak
süper olmuş, güle güle kullan..
çok teşekkürlerrEllerinize sağlık çok başarılı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?