Gelin adaylarına fikir olsun.

ikinci resimdekiler çok tatlı ama ilk resimdeki çift her fotoda öpüşme şeklindeler ya abartı geldi biraz bana ama onların tercihi tabi yanii...

ilk gelinlik cok hos, cokta yakismis a.s ah ne güzel ya, Allah mesut etsin, darisida bekarlarin basina insallah opuyorumnanaktan

ayy ıkısıde cok gusell..masallah..ama sanki ilk baktıgımın cekımlerı daha orjınaldı..

ikinci resimdekiler çok tatlı ama ilk resimdeki çift her fotoda öpüşme şeklindeler ya abartı geldi biraz bana ama onların tercihi tabi yanii...

sırnaşık şeysırnaşık şey bence de..
:teytey: çok sevişgen olmuş fotolar..sırnaşık şey
ama çççokkkk güzell doğal fotolar..mutlu olsunlar inşallh..

Çok severek evlendikleri için resimlerede yansımış. Çoğu fotoğrafta böyleler sizin gördükleriniz yalnızca bir kısmı. :) Ebrununkiler doğal çekim zaten herhangi bir profesyonel fotoğrafçı tarafından çekilmedi bu arada onuda belirteyim. Ebrunun duvağı, saçı çok hoşuma gitttiği için paylaştım. Beril'inkiyle kıyaslanamaz tabi onunki bayağı orjinal oldu. Bir ara Beril'in nişan resimlerinide paylaşacağım. Beğeniceğinizi umuyorum.

gördüğüm en güzel çiftsiniz... Tebrikler... gelinlik damatlık,, resimler hersey dört dörtlük......

Allah mesut etsin eşleriyle birlikte çok beğendimm ben
Paylaşımın içinde teşekkürler

ahhh 1. çiftin resimleri çok güzel olmuşşşdelikafadulden vuruldum resmen açık hava resimleri çok güzeeel gelin ve damatta müthiş maşallah! konyada nerdeeee açık havada resim çekicek fotocuuuumafoldumben

arkadaşlar ilk rsimdeki arkadaşın gelinliği AYŞE FıRıDıN MODAEVıne büyük ihtimalle.2 ay sonra benimde düğünüm var bende modaevime aynısından diktiriyorum.çok sade ve çok hoşuma gitti benimde.aysefiridin.com dan bulabilirsiniz.bu arada ilk çiftin aşkları nasılda okunuyor gözlerinden süperler Allah bozmasın :)

acaba bu arkadaş gelinliği ayşe firidin denmi aldı yoksa diktirdi mi ? çok mrk ettim tereddütteyim diktirince böle güzel olurmu acaba

haydarpaşı garı içinde çekim için izin almak gerekir mi bilgisi olan yazsınn

çok güzeller resimler
haydarpaşa garını ben de merak ediyorum
izin gereklimidir

gerçekten ikiside süper olmuşlar mutluluklar diliyorum ikisinede...rica etsem ilk arkadaşın gelinliği nereden aldığını örenebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…