Gelin adaylarıııı!! Çeyizimi gelin birlikte tamamlayalım!!

Eki Görüntüle 729158

bu model daha çok hoşuma gitti daha kullanışlıya benziyor dimi canım aynı tembellik bende de var merak etme yalnız değilsin :1: siyah serisi de hoş duruyor canım ama evde kullandığınız daha iyiye benziyor siyah serisi kibarmış çok yer kaplamaz evde kullandığınız da çok iş görür :))

O çırpıcısı falan çok kullanışlı canım bende tel çırpıcısı olan varsa öyle alıcam siyah serisinin dedigim gibi siyahları bulamadım ama çok çeşiti var braun satan yerlerde bulabilirsin rahatlıkla canım :16:

Güzel canım çatal bıçak takımı begendigin sade şık benimde inşallah alacagım bu model;
Eki Görüntüle 729156
İlk başta aşağıdaki modeli begenmiştim ama agız kısmı yuvarlak paşayı ikna edemedim birde bazıları rahat edemyor yuvarlak kaşıkla diye vazgeçtim oda şu;
Eki Görüntüle 729157

Günlük kullanıcagından bernardonun pembe puantiyeli kesinlikle( takımım çiçekli demişsin yanyana koymak gerek ama karışık olmasın) aklım hep onda yakından gördügümde pek begenemedim o yüzden vazgeçtim birde günlük çok fazla geldi iki kişi için kocaman takım almıyım dedim fazlalıktan hiç hoşlanmıyorum ama sen begendiysen o model çok şirin çok

inşallah canım al al :)
dediğin gibi kaşıklar çok oval değişik duruyor alışmışız ilk fotodaki gibi kaşıklara ya ondan :) kahvaltı takımı için istiyorum onu da lazım oluyor aslında çok çkb makine dolsun diye bekleniyor elde çkb kalmıyor :1: o yüzden istedim bende kısmet olursa dediğin gibi pembe puantiyeliyi alcam inşallah :56:

O çırpıcısı falan çok kullanışlı canım bende tel çırpıcısı olan varsa öyle alıcam siyah serisinin dedigim gibi siyahları bulamadım ama çok çeşiti var braun satan yerlerde bulabilirsin rahatlıkla canım :16:

çok şiddetli çalışmıyorlar dimi canım yaa :) sesleri matkap gibi oluyor bazılarınında o yüzden diyorum :)) inşallah canım blender için markaya da karar verdim sonunda inşallah darısı almaya :54:

inşallah canım al al :)
dediğin gibi kaşıklar çok oval değişik duruyor alışmışız ilk fotodaki gibi kaşıklara ya ondan :) kahvaltı takımı için istiyorum onu da lazım oluyor aslında çok çkb makine dolsun diye bekleniyor elde çkb kalmıyor :1: o yüzden istedim bende kısmet olursa dediğin gibi pembe puantiyeliyi alcam inşallah :56:
Alışmışız ben alışırımda herkes yemiyor işte senin modelinde gayet kullanışlı canım memnun kalırsın İnşallah :nazar: puantiyeli pembe canım onlar çok şeker :16:
çok şiddetli çalışmıyorlar dimi canım yaa :) sesleri matkap gibi oluyor bazılarınında o yüzden diyorum :)) inşallah canım blender için markaya da karar verdim sonunda inşallah darısı almaya :54:

Yok canım o derece ses yok ayrıca ayarı var kısabiliyorsun ne kadar sert müdahale istemiyorsan kendin ayarlayabiliyorsun onu :9: kesicininde ayarı var soganda falan iyi oluyor köfte için falan dogramak adına küçültmek herşeyin ayarını yapmışlar bize iş kalmıyor valla:27:İnşallah içine sinen huzurla kullanacagın ürünler olur canım:16:

Alışmışız ben alışırımda herkes yemiyor işte senin modelinde gayet kullanışlı canım memnun kalırsın İnşallah :nazar: puantiyeli pembe canım onlar çok şeker :16:

Yok canım o derece ses yok ayrıca ayarı var kısabiliyorsun ne kadar sert müdahale istemiyorsan kendin ayarlayabiliyorsun onu :9: kesicininde ayarı var soganda falan iyi oluyor köfte için falan dogramak adına küçültmek herşeyin ayarını yapmışlar bize iş kalmıyor valla:27:İnşallah içine sinen huzurla kullanacagın ürünler olur canım:16:

öyle mi bayağı kullanışlıymış o zaman canım doğru diyorsun valla bize sadece düğmeye dokunmak kalıyor zaten soğandan gözlerim çok yanar benim tam benim içinmiş bu alet valla :1:

öyle mi bayağı kullanışlıymış o zaman canım doğru diyorsun valla bize sadece düğmeye dokunmak kalıyor zaten soğandan gözlerim çok yanar benim tam benim içinmiş bu alet valla :1:

Küçük dograyıcısı çok işini görücek o zaman tatlım:9: biraz fazla küçültüyor gibi ama yinede hayat kurtarıcı teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor işte:16:

Canım öncelikle hayırlı olsun, ben de 6 ay gibi bir sürede çoğunu hallettim. Şimdi ev tutuldu ama evdeki eksikler hiç bitmiyor hergün eve dönerken bişeyler alıyoruz mutlaka, o yüzden kendini çok yormamaya bak, eğlenerek almak en güzeli.

misafir çkb takımı 12 kişilik-Bunu YKM'nin indiriminde hisardan aldım, sandıkta değil sadece servis seti eksik ve 350 liraya aldım
günlük çkb takımı 6 kişilik-Bunu misafir yemek takımının hediyesi olarak Camino marka hediye geldi 12 kişilik
düdüklü tencere(karacadan 4 lü set aldım o yüzden onun içinde yok malesef)-Tefal'de çılgın bir indirimde 110 liraya aldım, bir daha hiçbir yerde bu indirimi göremedim:) Secure 5 6 ltrelik henüz kullanmadım ama tefal kesinlikle öneriliyor, onu almasam da Fissler alırdım herhalde.
kahvaltı takımının yanına porselen çkb takımı 6 kişilik-bunu almadım, zaten 2 tane 12 kişilik takım var fazla gelir dedim.
seramik tencere takımı - Bunları Esse'den aldım. Önce 2 tencere+bir tava takımını almıştım, şimdi 1 tencere+bir sahan da ekledim. Tencerelerde Moneta, Korkmaz veya Esse'yi önerdiler, ben de öneririm.
elektrik süpürge - Fakir aldım, ben 350-400 lirayı gözden çıkarmışken satıcı büyük ısrarla 200 liralık modeli aldırdı, şu an kullanmaya başladım mükemmel çekiyor, bazı yerlerde ayarını kısmak durumunda kalıyorum hatta:)
ütü - KK'dan gelen en güzel önerilerden biriydi, Philips Azur 4870/02 aldım, taş gibi gerçekten mükemmel, buhar kazanlı olmaması yer avantajı sağlıyor.
el blenderi-Bunu da toplu alışveriş yaptığım sırada çok uyguna geldi diye Fakir'den aldım, 800 wattlık modelini 100 liraya verince aldım, burda da Philips, Braun ve Tefal öneriliyor ama aradığım özelliktekiler 170-200 liraydı, yarı fiyatına aldım sıkıntı çıkmaz inşallah.
dik süpürge - Philips'ten aldı kayınvalidem, daha önce kızına almıştı çok memnunlarmış ısrarla onu almak istedi, yaklaşık 200 tuttu herhalde.
tost makinesi - Hala arıyorum ama sanırım Korkmaz veya Homend alacağım..
bulaşık, çamaşır, ocaklı fırın makineleri - Bulaşık, Çamaşır makinesi ve Buzdolabı Bosch. Özellikle bulaşık makinesinde alman üretimlerini tavsiye ediyorlar. Fırın ve Ocak da ankastre olacağı için Teka alıyorum.
nevresim takımları -Sarev, Taç, Madame Coco, Kristal ve İkea'dan aldım.
pike takımı-Daha almadım ama annemin zorla verdiği dantelli modellerden var:)
Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden kolay gelsin..

çooooook tşk ederim cidcit canım ellerine sağlık :16: hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey istediğin gibi gönlünce olur allah tamamına erdirsin :)
önerilerin için ayrıca çok tşk ederim canım fakir süpürge demişsin onu çok merak ettim hangi modelini aldın?
düdüklü tencereyi bende tefalden alcam galiba da senin ki gibi bir indirim yakalamam çok zor galiba :1: ama korkmaz ve schafer da olabilir hangisi uygun olursa artık :)
fakir el blenderi almışsın önemli olan çok para vermek değil en kullanışlısını almak en iyisini yapmışsın güle güle kullan canım :)
seramik tencerelerden de dediğin moneta dan almayı planlıyorum inşallah istediğim gibi bulur da alırım,
bende sana pike takımını önereyim özdilekte harika pikeler vardı bayıldım hepsine almayı düşünürsen ordan al derim bende öyle düşünüyorum:)

canım hemen nevresim pike vs. ev tekstili için söyleyeyim bugün linensten mail geldi bana yüzde 40 indirimli çok güzel ürünler var ayrıca çift kişilik pike vs. baya uygun fiyatlı ürünler var bak derim linens taçla aynı biliyosun ve çok kalitedir...

canım hemen nevresim pike vs. ev tekstili için söyleyeyim bugün linensten mail geldi bana yüzde 40 indirimli çok güzel ürünler var ayrıca çift kişilik pike vs. baya uygun fiyatlı ürünler var bak derim linens taçla aynı biliyosun ve çok kalitedir...

çok teşekkür ederim canım haber verdiğin için :16:

çooooook tşk ederim cidcit canım ellerine sağlık :16: hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey istediğin gibi gönlünce olur allah tamamına erdirsin :)
önerilerin için ayrıca çok tşk ederim canım fakir süpürge demişsin onu çok merak ettim hangi modelini aldın?
düdüklü tencereyi bende tefalden alcam galiba da senin ki gibi bir indirim yakalamam çok zor galiba :1: ama korkmaz ve schafer da olabilir hangisi uygun olursa artık :)
fakir el blenderi almışsın önemli olan çok para vermek değil en kullanışlısını almak en iyisini yapmışsın güle güle kullan canım :)
seramik tencerelerden de dediğin moneta dan almayı planlıyorum inşallah istediğim gibi bulur da alırım,
bende sana pike takımını önereyim özdilekte harika pikeler vardı bayıldım hepsine almayı düşünürsen ordan al derim bende öyle düşünüyorum:)

Aaa olabilir ama pike pek ilgi alanıma girmediği için isteyen hediye alsın diye hediye listesine yazacağım sanırım(tabi o listeyi yapacak cesareti bulursam:)) Fakir Red Vac 2000 watt hepa filtreliden aldım, şimdilik süper çekiyor gerçekten kapasitesi beni şaşırttı, özellikle fiyatına göre kıyaslayınca-170 tl civarında- çok iyi. 2 yılda bozulsa yenisini alsam bile içim yanmaz hiç:)) Zaten satıcıyla da ahpab olunca inatla bunu almamı önerdi gerçekten haklıymış..

Aaa olabilir ama pike pek ilgi alanıma girmediği için isteyen hediye alsın diye hediye listesine yazacağım sanırım(tabi o listeyi yapacak cesareti bulursam:)) Fakir Red Vac 2000 watt hepa filtreliden aldım, şimdilik süper çekiyor gerçekten kapasitesi beni şaşırttı, özellikle fiyatına göre kıyaslayınca-170 tl civarında- çok iyi. 2 yılda bozulsa yenisini alsam bile içim yanmaz hiç:)) Zaten satıcıyla da ahpab olunca inatla bunu almamı önerdi gerçekten haklıymış..

canımm çok teşekkür ederim baktım hemen netten gene aynı fiyata gidiyor valla sen kullan da ilerleyen zamanlar da beğenirsen bende alayım hem fiyatı uygun kırmızı kırmızı çok tatlılar :16:

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 735782 Eki Görüntüle 735783 Eki Görüntüle 735784 Eki Görüntüle 735785 Eki Görüntüle 735786 Eki Görüntüle 735787 Eki Görüntüle 735788 Eki Görüntüle 735789 Eki Görüntüle 735790 Eki Görüntüle 735791 Eki Görüntüle 735792 Eki Görüntüle 735793 Eki Görüntüle 735794 Eki Görüntüle 735795 Eki Görüntüle 735796 Eki Görüntüle 735797 Eki Görüntüle 735798 Eki Görüntüle 735799

misafir çkb takımı 12 kişilik(almadım. eskiyene kadar misafirede günlük çkb takımı çıkarmayı düşünüyorum :) )
günlük çkb takımı 6 kişilik (nehirden aldım. çok memnunum. hemde çok şık modelleri var)
düdüklü tencere(tefal anticook aldım. memnunum )
kahvaltı takımının yanına porselen çkb takımı 6 kişilik (ben almadım )
seramik tencere takımı (taçtan aldım. memnunum)
elektrik süpürge (electrolux ün toz torbasızını aldım. fiyatı uygun olduğu için birde torbasızların performansını denemek için. şimdilik iyi fakat torbalı al derim. çekme güçleri daha fazla oluyor.)
ütü (philips azur aldım. çok memnunum. akıllısınından da kayınvalidem çok memnum. )
el blenderi (philips aldım. memnunum. sadece hız ayarı yok. diğerlerinde var mı bilmiyorum :) )
dik süpürge (daha almadım)
tost makinesi (arçelik love serisinden beyaz renk minik olanından aldım. hem yer kaplamıyor hemde krep yapma özelliğide var)
bulaşık, çamaşır, ocaklı fırın makineleri (AEG bulaşık makinesi, samsung çamaşır makinesi, fırın ise sinfer mini aldım. memnunum. )
nevresim takımları (cotton box, özdilek aldım. ama özdilekten memnun değilim. çarşaf tomurcuklanma yaptı)
pike takımı (english home dan aldım. güzeller)

isteyen arkadaşlara memnun olduğum ürünlerin marka numaralarını da yazabilirim :)

Back
X