• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelik testi silik ciktti bakar misiniz arkadaslar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevda3555

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
24
10
3
38
Slm arkadaslar adettime 3 gun kala test yaptim ve silik ciktti cizgi isiga tutunca cizgi cikiyor sizce hamile miyim

Eklentiler

• 20180113_222115.jpg
    20180113_222115.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 196
evet bir çizgi var ama ışıga tutunca orada var olan çizgi de görünüyor olabilir
bir de bana çizgiler birbrine çok yakın gibi geldi

Yeni drum bende de olmuştu şuan 3 testini yapısım ve hala bekliyorum kesin hır sonuç alamadım ve üstüne görme olabildiğince şüpheleniyorum

Evet acaba test bozuk mu kafam cok karisti canim ya 1.5 yildir bekliyorum ama olmuyor bir turlu

Bende çok istiyorum canım inşallah Rabbim isteyen herkeze çocuk nasip eder. Biraz bekle bence ben bir iki gün sonra tekrar yapmayı planlıyorum bizde haber ver ama özellikle bana haber vermeni çok isterim bugün yaptığım test aynı idi hemen hemen

Daha önce boyle olmadi hic hep tek cizgi cikardi bu ay klomen kullandim tansiyonum dusuyor 4 gundur basim donuyor kasik agrisi sislik hersey var ama yoruldum artik tmm canim mutlaka haber verecegim insallah adet olmayiz hayirlisiyla bebeklerimiz bizimledir

Daha önce boyle olmadi hic hep tek cizgi cikardi bu ay klomen kullandim tansiyonum dusuyor 4 gundur basim donuyor kasik agrisi sislik hersey var ama yoruldum artik tmm canim mutlaka haber verecegim insallah adet olmayiz hayirlisiyla bebeklerimiz bizimledir
Klomenden sonra oluyor bu. 14-15 güne kadar test yapmayın der hatta doktorlar. Yanıltıyormuş. Ama inşallah ondan değildir.

Ayy insallah canim ya olmam adet sogan suyu ictikten sonra duzenli adettim bir umut bekliyorum kan testi yapmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum

Cok silik canim gölge gibi umutlanmak istemiyorum ama bir yanimda acaba diyor

İnşallah vardır 3 gunun varsa adete kandan çıkar bence kan ver canim

Bizim burasi ilce canim dr dan kan testi istiyorum vermiyor saglik ocaginda da kan testi yapmiyorlar bende bunlarin yuzunden kan testi vermek istemiyorum

Yok canim yapmadim yumurtlama takibi yalniz 10 gun once 1 2 damla kan gibi birsey geldi daha olmadi klomen kist yapiyormus ondan korkuyorum

Yok canim yapmadim yumurtlama takibi yalniz 10 gun once 1 2 damla kan gibi birsey geldi daha olmadi klomen kist yapiyormus ondan korkuyorum
Bazılarından yumurtlama zamanı hafif pembemsi bi kanama olabiliyormuş. İki adet arasında olduğuna göre büyük bi ihtimalle yumurtlama zamanı olmuş o kanama. Yani yumurtlamadan aşağı yukarı 10 gün sonradasın. DPO 10' da kanda %100 çıkar, idrarda bi ihtimal. 4-5 güne adet olmazsan test yap tekrar.

Evet yapacagim testti alip defalarca bakiyorum acaba cizginin golgesi degildir ama daha once yapttim birgun sonra cikmisti ben cok sabirsizim galiba

Back