Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomenden sonra oluyor bu. 14-15 güne kadar test yapmayın der hatta doktorlar. Yanıltıyormuş. Ama inşallah ondan değildir.Daha önce boyle olmadi hic hep tek cizgi cikardi bu ay klomen kullandim tansiyonum dusuyor 4 gundur basim donuyor kasik agrisi sislik hersey var ama yoruldum artik tmm canim mutlaka haber verecegim insallah adet olmayiz hayirlisiyla bebeklerimiz bizimledir
Yumurtlama günü takibi yapıyor muydun ?Ayy insallah canim ya olmam adet sogan suyu ictikten sonra duzenli adettim bir umut bekliyorum kan testi yapmak istemiyorum sonra cok uzuluyorum
Bazılarından yumurtlama zamanı hafif pembemsi bi kanama olabiliyormuş. İki adet arasında olduğuna göre büyük bi ihtimalle yumurtlama zamanı olmuş o kanama. Yani yumurtlamadan aşağı yukarı 10 gün sonradasın. DPO 10' da kanda %100 çıkar, idrarda bi ihtimal. 4-5 güne adet olmazsan test yap tekrar.Yok canim yapmadim yumurtlama takibi yalniz 10 gun once 1 2 damla kan gibi birsey geldi daha olmadi klomen kist yapiyormus ondan korkuyorum
Canım bu test bence bozuk olabilir çünkü çizgiler çok yakın. Ben olsam testi tekrarlardım.Slm arkadaslar adettime 3 gun kala test yaptim ve silik ciktti cizgi isiga tutunca cizgi cikiyor sizce hamile miyim
En iyisi gecikmeyi beklemek tabiki çok da kalmamış zaten. Umarım çift çizgiyi görürsünAdettime 2 gun kaldi olmazsam yapacagim canim