- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
-
merhaba bayanlar
dun arkadas bana sırasını verdi nasıl makbule gecti anlatamam.ben yeni tasındım bu evim de musait kitaplık falan kurdum.bikaç yıl taşınmayı da düşünmüyorum.bilmeyenler vardır benim kitapkurdu bir kızım var.fuardan 30 a yakın kitap aldım kızıma . 10 günde 7 kitap okudu.kısacası kitap almaya yetişemiyorum.bende kendi günümde kitaplarımın çogunu kızım için seceyim diyorum.sanırım sorun olmaz .vikitap listemi de ona göre düzenleyeceğim.kendim için de dayanamam bikaç eklerim. kızım zaten seneye okuyamaz çünkü teog için hazırlanacak.
tekrar @kitap_asigi ve sizlere çok teşekkur ederim..
Sorma şimdiden onu alamayız temizliği uğraştırıcı. Bu olur pratik temizlemesi de kolay diye yorum yapıyorum. Nişanlım ürktü sanırım. 'Bu kadar mı üşengeçsin'' diye isyanlardaSiziSeviyorumDemismiydim hayirli olsun insallah.
Fazla esya almamak en mantiklisi.
Sonra koycak.ya da atcak yer arayanlara sasiyorum.
Ne kadar sade o kadar rahat oluyor. temizlik acisindan dagorsel acidan da .
bence de az eşya almak en mantıklısı. hem masraf olmaz hemde yer kaplamaz. ferah ev candırSorma şimdiden onu alamayız temizliği uğraştırıcı. Bu olur pratik temizlemesi de kolay diye yorum yapıyorum. Nişanlım ürktü sanırım. 'Bu kadar mı üşengeçsin'' diye isyanlarda
Gerçi beni yemek yapmaktan bi haber biri sanıyor yıllardırHünerlerimi hep sakladım. Yapınca kıymetli olsun görev olmasın dimi
Ay inş öyle bir ev düzenlemeyi başarırım. Alışveriş heyeacanına kapılmadanbence de az eşya almak en mantıklısı. hem masraf olmaz hemde yer kaplamaz. ferah ev candır
ay inşallah çok isterimAy inş öyle bir ev düzenlemeyi başarırım. Alışveriş heyeacanına kapılmadan
Seninde çoook ferah evin olsun inş.
Aynen oyle herseyini bilmesinSorma şimdiden onu alamayız temizliği uğraştırıcı. Bu olur pratik temizlemesi de kolay diye yorum yapıyorum. Nişanlım ürktü sanırım. 'Bu kadar mı üşengeçsin'' diye isyanlarda
Gerçi beni yemek yapmaktan bi haber biri sanıyor yıllardırHünerlerimi hep sakladım. Yapınca kıymetli olsun görev olmasın dimi
Ya ne güzel olur hem çocuk kitaplariylada tanışmış olurum biraz:)merhaba bayanlar
dun arkadas bana sırasını verdi nasıl makbule gecti anlatamam.ben yeni tasındım bu evim de musait kitaplık falan kurdum.bikaç yıl taşınmayı da düşünmüyorum.bilmeyenler vardır benim kitapkurdu bir kızım var.fuardan 30 a yakın kitap aldım kızıma . 10 günde 7 kitap okudu.kısacası kitap almaya yetişemiyorum.bende kendi günümde kitaplarımın çogunu kızım için seceyim diyorum.sanırım sorun olmaz .vikitap listemi de ona göre düzenleyeceğim.kendim için de dayanamam bikaç eklerim. kızım zaten seneye okuyamaz çünkü teog için hazırlanacak.
Bence de az esya az is demek canim ben cok usengecim valla bi suru biblosu sus esyasi olanlar nasil bas ediyor bilmiyorumAslında ben minimalist yaşam taraftarıyım. Öyle çok eşya almayacağım. Şimdiye kadar aldıklarıma ekleyeceğim bişey yok hatta. Büyük eşyalar dışında tabi.
Düğün tarihi yok. Bi toparlaymadık kendimizi. :/
Hala ikimizde farklı şehirlerde çalışıyoruz. İş konusunu çözemezsek benim bir dönem işsizliği göze almam gerekiyor evlenirken. Onu da şu an göze alamıyorum.
Bir mucize olur da ikimizden biri diğerimizin şehrinde uygun işe başlarsa. Hemen işi hızlandırıp evlenebiliriz.
Aynen oyle bizim de durduk durduk ailelere actik konuyu. Hani bir sene falan diye dusunuyorduk nisandan sonra. Ramazan bayraminda yani temmuzun ortasinda nisan oldu kurban bayraminda yani eylulde de dugun oldu. 3 ayda kendimi evli buldum.Hayırlısı olsun inşallah kuzum. Doğru zaman gelince Rabbim öyle bir işlerini yoluna koyuyor ki şaşıp kalıyorsun.
Bizim eşimle ilk ilişkimiz başladı bikaç ay geçti, evlilik konuşuyoruz. 2017 Mart ayında yıldönümümüzde evlenelim dedim, panik oldu. İşte o zaman erken de ben daha hazır olamam 2018 olsun diye. Sonra nasıl oldu anlamadık bile, biz 2016'da evlendikYeter ki o doğru zaman gelmiş olsun, tüm problemler bir anda çözülüverir inşallah
merhaba bayanlar
ya appstore da yok sanırım değil miAman çocuğub vaktini çalmayalım da diğer vakitler sorun değil, bir şekilde sen yoluna sokarsın. Şimdi yeni birden yoğunlaştık ya ondan bu bocalamamız.
Bence de az esya az is demek canim ben cok usengecim valla bi suru biblosu sus esyasi olanlar nasil bas ediyor bilmiyorum
Isleriniz de insallah gonlunuze gore olur hayirlisiyla. Vakti gelince zirt diye oluveriyor her sey.
Aynen oyle bizim de durduk durduk ailelere actik konuyu. Hani bir sene falan diye dusunuyorduk nisandan sonra. Ramazan bayraminda yani temmuzun ortasinda nisan oldu kurban bayraminda yani eylulde de dugun oldu. 3 ayda kendimi evli buldum.
ahhh ben 2007 den beri burdayım biz de 2011 de tanıştıkeşim bazen bana atarlandığında senden önce kk vardı diyorumkıskanıyor burdaki arkadaşlarımı
buraya 2011 üye oldum .eşimle 2012 tanışmıştım..
gecen hafta sonu da kartvizitlikleri temizlerken kk'nin pro kartı çıktıyuh artık kk kartında mı var ne işe yarıyor o dedi
Ben de 2008 den burdyım eşimle de 2010 dan burdayız. Bekar Kızlar topiği vardı o zamanlarahhh ben 2007 den beri burdayım biz de 2011 de tanıştık
İnşallh benim minik de öyle olurrrmerhaba bayanlar
İyi olur canım zevkle seçerizmerhaba bayanlar
merhaba bayanlar
Fikrime onay vermenize sevindim tesekkurler hepinize.ocaga kadar uzun bi liste hazırlarım artık.
SiziSeviyorumDemismiydim canım az esya en guzeli ama evlenirken herşeyi almak istiyoruz.biraz görgüsüzlük yapıyoruz. ama ben zamanla tum fazlalıklardan kurtuldum gumuşluk muş vitrin vs.hatta yatak odamda bi yatak var bide bebek karyolası o kadar.bi giyinme odası yaptım butun çamasır utu işi orada.ev dağılmıyor.zamanım bana kalıyor
Ben de hala evinde biblo olmayanlardanım
Bri tek çok severek yaptırdığım baş harflerimiz var, bir de evin muhtelif yerlerinde çeşit çeşit mumluklar var, onları çok seviyorum çünküTeyzem de hayrına vazo yapacakmış, bekliyoruz işte
Herşey nasip hayatta, dün akşam konuştuk daha eşimle. İlk tanıştığımız zamanda arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye bi laf ettiydi bana da ben de bu iş olmaz diye bıraktıydım onu. Dedim "bak o arkadaşlarımın hepsi düğüne geldi, ne kadar kıymetliyim onlar için gördün mü" diye, adam da dedi ki" iyi de düğünde yanındaki bendim, kimin için daha kıymetlisin tartışmayalım istersen"
Fikrime onay vermenize sevindim tesekkurler hepinize.ocaga kadar uzun bi liste hazırlarım artık.
SiziSeviyorumDemismiydim canım az esya en guzeli ama evlenirken herşeyi almak istiyoruz.biraz görgüsüzlük yapıyoruz. ama ben zamanla tum fazlalıklardan kurtuldum gumuşluk muş vitrin vs.hatta yatak odamda bi yatak var bide bebek karyolası o kadar.bi giyinme odası yaptım butun çamasır utu işi orada.ev dağılmıyor.zamanım bana kalıyor
Aynen benim de tek kalabaligim kitaplikli odamda bi sifonyer var onun ustu. Kalemler kitap ayraclarim mumluklarim falan hep orda. Salon konsolumda da 3 tane mumum var baska bir seyim yok
Ay siz Bi de ayrilmis miydiniz? Gercekten her sey nasip kismet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?