Geleneksel Kitap Günü Etkinliği / 2017

Sizin için çift gün yapılması uygun olan 4 ayı seçer misiniz?

• Ocak

OY: 5 33,3%
  • Şubat

OY: 9 60,0%
  • Mart

OY: 13 86,7%
  • Nisan

OY: 14 93,3%
  • Mayıs

OY: 9 60,0%
  • Haziran

OY: 5 33,3%
  • Temmuz

OY: 0 0,0%
  • Ağustos

• Eylül

OY: 1 6,7%
  • Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 1 6,7%
  • Aralık

• Ankete Katılan
    15
Günaydın hanımlar nasılsınız

Benim bu Günaydın bile demeden konuya girme öküzlüğüm ne olacak
Herkese günaydıınnnnn

Günaydın

ben iyiyim
işlerimi olabildiğince toparlamam lazım..
akşam üzeri işten çıkıp kurbanıma hediyelerini alacağım

Günaydın kızlar,

Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün.

Günaydınlarrr

Günaydın kızlar,

Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün.
ben de
su kk hayatım boyunca bu kadar sayfa takip etmedim
işyerinde bilgisayardan bakmak rahat da evde oldugum günler telden zorlanıyorum hıza yetişmeye

ben de
su kk hayatım boyunca bu kadar sayfa takip etmedim
işyerinde bilgisayardan bakmak rahat da evde oldugum günler telden zorlanıyorum hıza yetişmeye

Ben de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum.

Ben de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum.
kk uygulamasına ben alısamadım ya

şu etkinlikler cok vaktimi alıyor ama birseyden geri kalmayayım diye elimde tel gezmeye basladım kitap bile okuyamıyorum..çocugumun vaktini de alıyorum gibi düzene sokmam lazım

Aman çocuğub vaktini çalmayalım da diğer vakitler sorun değil, bir şekilde sen yoluna sokarsın. Şimdi yeni birden yoğunlaştık ya ondan bu bocalamamız.

benim de eşim napıyorsun sürekli telefon elinde kendine sevgili mi buldun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…