- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
-
Günaydın hanımlar nasılsınız
Benim bu Günaydın bile demeden konuya girme öküzlüğüm ne olacak
Herkese günaydıınnnnn
Günaydın
ben iyiyim
işlerimi olabildiğince toparlamam lazım..
akşam üzeri işten çıkıp kurbanıma hediyelerini alacağım
Günaydın kızlar,
Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün.
ben deGünaydın kızlar,
Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün.
ben de
su kk hayatım boyunca bu kadar sayfa takip etmedim
işyerinde bilgisayardan bakmak rahat da evde oldugum günler telden zorlanıyorum hıza yetişmeye
uygulama ilk zaman çok kötüydü şimdi biraz iyi oldu mu?Ben de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum.
kk uygulamasına ben alısamadım yaBen de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum.
uygulama ilk zaman çok kötüydü şimdi biraz iyi oldu mu?
kk uygulamasına ben alısamadım ya
şu etkinlikler cok vaktimi alıyor ama birseyden geri kalmayayım diye elimde tel gezmeye basladımkitap bile okuyamıyorum..çocugumun vaktini de alıyorum gibi düzene sokmam lazım
aaa o zaman bende indireyim tekrar bakayım . ilk uygulama felaket gibiydi ne nerde bulamıyordum forum sayfasını bileEskiye göre şahane bence, ben memnunum canım. El alışkanlığı aklımda olmasa bile uygulamayı açıveriyorum sürekli
benim de eşim napıyorsun sürekli telefon elinde kendine sevgili mi buldun diyorkk uygulamasına ben alısamadım ya
şu etkinlikler cok vaktimi alıyor ama birseyden geri kalmayayım diye elimde tel gezmeye basladımkitap bile okuyamıyorum..çocugumun vaktini de alıyorum gibi düzene sokmam lazım
aaa o zaman bende indireyim tekrar bakayım . ilk uygulama felaket gibiydi ne nerde bulamıyordum forum sayfasını bile
benim de eşim napıyorsun sürekli telefon elinde kendine sevgili mi buldun diyor
Bak bakalım canım, belki bu sefer sen de seversin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?