- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Senin kilonmu varki 59 ben 95 ten 70 e indim ama odulu hakettim yaahahahha :))))
Ben de 8 aydır diyet yapıp aynı kiloda nasıl kaldığına şaşılan kk üyesi olmalıyım : )))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kilonmu varki 59 ben 95 ten 70 e indim ama odulu hakettim yaahahahha :))))
Ben de 8 aydır diyet yapıp aynı kiloda nasıl kaldığına şaşılan kk üyesi olmalıyım : )))))
en fit üyesi ol :)) haketmişsin gerçektenSenin kilonmu varki 59 ben 95 ten 70 e indim ama odulu hakettim yaa
SON KATILIM TARİHİ 01 ARALIK 2015Adaylarimizi en son ne zmaan belirlememiz lazim? Dusuncem bi sure gicik uyeleri belirlicem
Günaydın hanım abla
Secin secin beni secin kknin en fit uyesi secinen fit üyesi ol :)) haketmişsin gerçekten
Ohh iyi bdvde cok gicik olduklarim var nicklerini not alcamSON KATILIM TARİHİ 01 ARALIK 2015
Rahat rahat düşünebilirsin
hahaha cok tatlısınSecin secin beni secin kknin en fit uyesi secin
İyilik güzellik ablam senden ne haber?Pinkom ne haber
Tamam, listeyi belirleyip özelden bana ya da Nevreste ye yollarsınOhh iyi bdvde cok gicik olduklarim var nicklerini not alcam
İyilik güzellik ablam senden ne haber?
Bende 6.takimdanim bu hafta sizinle yaristayiz :) bakalim kim kazancak kesin biz kazancazhahaha cok tatlısın
sen hangi takımdasın cnm
ben 7. takım
Ben daha yemeğe karar vermedimNe olsun tatlım ya,mutfaktayım yemek işi malum,gözüm ocakta,elim burada
Tabiki ozelden yollicam sonra pesime duserler her yerde muhalefet olurlar al basian belayiTamam, listeyi belirleyip özelden bana ya da Nevreste ye yollarsın
Ben daha yemeğe karar vermedim
Pazar yarın, evde sebze yok, benim ki et yemekten bıktı Sen ne yapıyorsun yemeğe?
Öyle olmasını hiç istemeyizTabiki ozelden yollicam sonra pesime duserler her yerde muhalefet olurlar al basian belayi
Oy oy oy.. Eline sağlık. Karşıya mı taşınsam yaBiber patlıcan ve kabak dolması pişiyor,makarnada pişiyor dünden de biraz et yemeği vardı.
Birde salata yaparım yeter zaten..
Hafif atismalara caktirmadan laf sokmalara karsi degilim aksine cok severim ama bazilari var haklida olsan yerin dibine sokma cabasindalar bide teknkisi gelmiolar grup olmuslarÖyle olmasını hiç istemeyiz
Oylama kısmı eğlenceli oluyor, kavga çıkmıyor hafif laf sokmalar, tatlı tatlı atışmalar
Oy oy oy.. Eline sağlık. Karşıya mı taşınsam ya
Woww.. Listeni merakla bekliyorumHafif atismalara caktirmadan laf sokmalara karsi degilim aksine cok severim ama bazilari var haklida olsan yerin dibine sokma cabasindalar bide teknkisi gelmiolar grup olmuslar
Öyle olmasını hiç istemeyiz
Oylama kısmı eğlenceli oluyor, kavga çıkmıyor hafif laf sokmalar, tatlı tatlı atışmalar
Oy oy oy.. Eline sağlık. Karşıya mı taşınsam ya