• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Keşke daha geç açılsaydı duyuru, şimdi bekle dur merakla..
Geçen yılda erken açıldı yarışma duyurusu;)Yine de gelip görmediklerini söyleyenler oldu:KK45:Herkes görsün diye süre uzun tutuluyor:KK19:

Geçen yılda erken açıldı yarışma duyurusu:KK66:Yine de gelip görmediklerini söyleyenler oldu:KK45:Herkes görsün diye süre uzun tutuluyor:KK19:
Peki popüler konulara link atıyor musunuz? Ben trend konularda şans eseri görmesem farkına varamazdım. Herkese özel mesaj atılsa ya da?

Peki popüler konulara link atıyor musunuz? Ben trend konularda şans eseri görmesem farkına varamazdım. Herkese özel mesaj atılsa ya da?
Evet bölümlerde link dağıttım;)Ama bdv ve siyasete girmedim:KK17:Ara ara duyuru yapmaya devam edeceğim:KK19:

Evet bölümlerde link dağıttım:KK66:Ama bdv ve siyasete girmedim:KK17:Ara ara duyuru yapmaya devam edeceğim:KK19:

bdv bilmem ama siyasete girme nevrestem orda pek insan kalmadı:KK43::KK43:

ben bir şey sorucaktım şimdi listeyi yaptım yolladım diyelim ama yazmadığım bazı yerleri sonradan yazıp yollasam olur mu ?yoksa bir kez yolladım iş bitti nevrestem o takıldı aklıma :KK45::KK53:

Son düzenleme:
bdv bilmem ama siyasete girme nevrestem orda pek insan kalmadı:KK43::KK43:

ben bir şey sorucaktım şimdi listeyi yaptım yolladım diyelim ama yazmadığım bazı yerleri sonradan yazıp yollasam olur mu ?yoksa bir kez yolladım iş bitti nevrestem o takıldı aklıma :KK45::KK53:
Canım yolladıklarını değiştirmeyelim ama yollamadıklarını değiştirebiliriz;)

Back