- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.215
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EnHarbiKiz profillerimizi dağıttı
Geçen yılda erken açıldı yarışma duyurusuYine de gelip görmediklerini söyleyenler olduHerkes görsün diye süre uzun tutuluyorKeşke daha geç açılsaydı duyuru, şimdi bekle dur merakla..
Peki popüler konulara link atıyor musunuz? Ben trend konularda şans eseri görmesem farkına varamazdım. Herkese özel mesaj atılsa ya da?Geçen yılda erken açıldı yarışma duyurusuYine de gelip görmediklerini söyleyenler olduHerkes görsün diye süre uzun tutuluyor
Evet bölümlerde link dağıttımAma bdv ve siyasete girmedimAra ara duyuru yapmaya devam edeceğimPeki popüler konulara link atıyor musunuz? Ben trend konularda şans eseri görmesem farkına varamazdım. Herkese özel mesaj atılsa ya da?
Evet bölümlerde link dağıttımAma bdv ve siyasete girmedimAra ara duyuru yapmaya devam edeceğim
Canım yolladıklarını değiştirmeyelim ama yollamadıklarını değiştirebilirizbdv bilmem ama siyasete girme nevrestem orda pek insan kalmadı
ben bir şey sorucaktım şimdi listeyi yaptım yolladım diyelim ama yazmadığım bazı yerleri sonradan yazıp yollasam olur mu ?yoksa bir kez yolladım iş bitti nevrestem o takıldı aklıma
Var ki..en dobra kategorisi niye yoh ki
ben mi göremedim du bi daha bakayımVar ki..
Kimi yazacaksin merak ettim cc kardeşimben mi göremedim du bi daha bakayım
delikanlı dobra varmış ben görememişim özürrr
bilmiyorum ki düşünmedim forumda fazla aktif değilim artık meme forumunada pek bakmıycam albümümü kaldırdımKimi yazacaksin merak ettim cc kardeşim
Günaydın hanım ablaGünaydınlarrr hanımlar
Aa neden ki? Biri canını mı sıktı?bilmiyorum ki düşünmedim forumda fazla aktif değilim artık meme forumunada pek bakmıycam albümümü kaldırdım