- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
senin tembelligin nam salmis onu konusuyordukkulaklarim cinladi yine ne oluyor ispikci hatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin tembelligin nam salmis onu konusuyordukkulaklarim cinladi yine ne oluyor ispikci hatun
5 saniyemiydi
bi laf vardi üstadi gecer diye nevosda aynindan yapti hemde banaSeni geçmek mümmkünmüüü ayoll
İtiraf etmesem ne olacak aksini söylersem kabul edecek misinhanimabla bak ispatim itiraf etti
tesekkur ederim nevosum
uzum uzume baka baka karariyor iste :*
iyi yapiyolar hak ettin
beni aldattin yani özelde hemde hainYok ya ozelden benm aklimi basimdan alan hareketler yaptim bir anda kandim iste ona
aksini kabul edemem cünkü beni gercekten gectin nevosum tebriklerİtiraf etmesem ne olacak aksini söylersem kabul edecek misin
beni aldattin yani özelde hemde hain
nevosun avukatriyla sonuna kadar ugrascama ant ictimbenimle alakali bi mevzuda da yorumsuz kalsan !
hadi itiraf et bana bayiliyorsun
sende az degilmissin simdide pinkimi satdin duymasinHonkarlik oyle bisey napalim. Kim ne verirse o ka is yapiliyor
sende az degilmissin simdide pinkimi satdin duymasin
ben paylasmam kimseyle seni derhal özelini kapatiyorsunYok.su anda ikinizi birden idare ediyorum onu ozelde seni burada
evet , ben sizide yazdim katogeriyeÖzel mesaj olarak mi gonderiyoruz
hanimabla bak ispatim itiraf etti
bi laf vardi üstadi gecer diye nevosda aynindan yapti hemde bana
ben paylasmam kimseyle seni derhal özelini kapatiyorsun