Ekran görüntüsü bile olsa sana inanmamEmin moson atayim mi(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekran görüntüsü bile olsa sana inanmamEmin moson atayim mi(
Ekran görüntüsü bile olsa sana inanmam![]()
Onlardan gelen herşey kabulümAaaa kendin bilirsindost die koynuna sok dusmanlarini napayim
![]()
Ekonomi Birikimciler bölümüne git :) orda Hatunlar toplanmış birikim yapıyor.en birikimciyi bulamadim , joker kullanmak istiyorumharf satun aliyim
![]()
Ekonomi Birikimciler bölümüne git :) orda Hatunlar toplanmış birikim yapıyor.
Tanımıyorsan boş bırakabilirsin.
Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısınM matmazeldepresif en duygusal üye adayım sensin :)
Ben de çok seviyorum bu bölümüüŞimdi anlamadığım ben aday olmak için bişi yapmıcam millet ismimi verirse mi katılabileceğim yoksa kendimi teşir edeyim mi
![]()
Canım diğer üyeler seni aday gösterebiliyor.Ben de çok seviyorum bu bölümüüŞimdi anlamadığım ben aday olmak için bişi yapmıcam millet ismimi verirse mi katılabileceğim yoksa kendimi teşir edeyim mi
![]()
Nevreste bazı kısımlarda aday bulamıyorum ki.onu napicaz?Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısın![]()
En fazla adı olan kişiler ile liste yapılacakdiger uyelerin secimi ile kategori olusuyor diye biliyorum canim![]()
Hımm be bence şunlara kayıtlanırımdiger uyelerin secimi ile kategori olusuyor diye biliyorum canim![]()
Yok canım yasak değil bu senin seçiminNevreste bazı kısımlarda aday bulamıyorum ki.onu napicaz?
bir de burada yazmak yasak mı? öyle ise aman uyar beni :)
Ben özelden de yollarım bir ara da işte aklıma geldikçe yazıyorum. sonuçta saklayacak bir durumum yok :))))Yok canım yasak değil bu senin seçimin
O zaman sen listeni netleştir daha sonra bize yolla![]()
Tabi oy verdiğimiz zaman hepsi görünecekBen özelden de yollarım bir ara da işte aklıma geldikçe yazıyorum. sonuçta saklayacak bir durumum yok :))))
M matmazeldepresif en duygusal üye adayım sensin :)
peki ben![]()
![]()
Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısın![]()
Canım hayırlı olsun bebişinWaoww doğum iznindeyim Başlamış enler.eğlenceyi kaçıracam sanırım bu sene .fırsat bulupta giremiyorum