Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Her zaman :KK36: Nevoş yemeklerinin çok güzel olduğunu söyledi ne Zaman görcez sahalarda?

:oops::oops:

Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bi 5-6 kez yarışmaya katılmışlığım var evet doğrudur :KK48:
Ama patatesle yüzüm gülmüştü nihayet .
Yarışmaya katılırım ya , nevoşun defterine bi kere yazılmaya göreyim :KK48:

:oops::oops:

Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bi 5-6 kez yarışmaya katılmışlığım var evet doğrudur :KK48:
Ama patatesle yüzüm gülmüştü nihayet .
Yarışmaya katılırım ya , nevoşun defterine bi kere yazılmaya göreyim :KK48:
Ben hiç görmedim bende göreyim:KK8:
Aynen nevoş Bi kere kapımı tehditle işlemezse, nazla yarışmaya sokuyor :)) Artık değişti ya, Israr etmiyor ya da kıyıda köşede ediyor biz görmüyoruz :-)

yoook ama hiç affetmem:KK53:

beğenmem yerine beyenmem yazsın atarım :KK48:

aslında Türkçe dil bilgimde pek yoktur ama

geliyor yerine gelio vb. :KK70:
Ben bu dile forumda alıştım var ya:KK70:
Önceden bir arkadaşım mesajla kısaltma yapsın, anlamadım deyip uzun açık yazdırıyordum şimdi hangi birini anlamayayım, yeni Türkçeyi söktüm:KK70:

o pazarın hastası bayılır normalde erkekler karılarını çıkarmaya uğraşır ben kocişi :KK53:

ne yalan söyleyim bendende iyi seçer sebze meyveyi:KK48:
Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorum:KK53:Birlikte kıyafet bakmaktan nefret ediyorum birde o kıyafeti eşime alıyorsak yandım:KK70:Giyip giyip çıkartır,hiçbirşeyi beğenmez:KK34:

Ben bu dile forumda alıştım var ya:KK70:
Önceden bir arkadaşım mesajla kısaltma yapsın, anlamadım deyip uzun açık yazdırıyordum şimdi hangi birini anlamayayım, yeni Türkçeyi söktüm:KK70:

ypma alşma ama byle dile ayp ayp:KK53:

Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorum:KK53:Birlikte kıyafet bakmaktan nefret ediyorum birde o kıyafeti eşime alıyorsak yandım:KK70:Giyip giyip çıkartır,hiçbirşeyi beğenmez:KK34:

aman amannn onu hiç sorma hiiiiiiiiiiiiiççç

yaramı hiç deşme :KK53::KK53:

yav evden bende hep 5 dk sonra çıkar daha ne deyim ben o kadar pardesü başörtüsü yaparım mutfak takıntım var o lavobonun üstünde bardak bile olmayacak kirli
bütün işi hallederim kapıda beklerim birde:KK34:
saç tarar 10 kere bakar aynaya :KK48:

ypma alşma ama byle dile ayp ayp:KK53:

aman amannn onu hiç sorma hiiiiiiiiiiiiiççç

yaramı hiç deşme :KK53::KK53:

yav evden bende hep 5 dk sonra çıkar daha ne deyim ben o kadar pardesü başörtüsü yaparım mutfak takıntım var o lavobonun üstünde bardak bile olmayacak kirli
bütün işi hallederim kapıda beklerim birde:KK34:
saç tarar 10 kere bakar aynaya :KK48:
Bende kapıda bekliyorum:KK70:
Bazen iyi bazen kötü oluyor :-)İyi tarafından bakmaya çalışalım :-)

X