- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Terbiyesiz de o yüzdenevet parnak kadar cocuga abla dio
hamileligin rahat gecmesine sevindim oglumda bende cok rahat hamilelik gecirmistim cadi kizlar maf ediyordu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyesiz de o yüzdenevet parnak kadar cocuga abla dio
hamileligin rahat gecmesine sevindim oglumda bende cok rahat hamilelik gecirmistim cadi kizlar maf ediyordu ama
ayy ne güzel ismi kadar güzel ve ahlaklı olur inşallahRabbim kucagimiza almayi nasip ederse muhammed mustafa koyucaz canim
aaaa ben ayakta uyuyorum cinsiyeti belli olmus bileRabbim kucagimiza almayi nasip ederse muhammed mustafa koyucaz canim
Ben sana nerde abla dedim pardon?evet parnak kadar cocuga abla dio
ciddimisinBen sana nerde abla dedim pardon?
Sen herkes bana abla desin diye kavga çıkarıyorsun. Senin yüzünden üyelik iptali yaptıran bi üye vardı. Kız abla demedi diye neler yapmıştın
Insallah canim inşallah ah bi o günleri gorebilsek,bi gelse dünyaya...ayy ne güzel ismi kadar güzel ve ahlaklı olur inşallah
Yok kız kesin değil doktor erkeğe benziyo dedi bende gelin güvey oldumaaaa ben ayakta uyuyorum cinsiyeti belli olmus bile
oglusun hayirli olsun harbim
günler o kadar hızlı geçiyor ki bide bakmışsın dişi çıkmış yürüyor anne diyor babba babba diyorInsallah canim inşallah ah bi o günleri gorebilsek,bi gelse dünyaya...
Ben sana nerde abla dedim pardon?
Sen herkes bana abla desin diye kavga çıkarıyorsun. Senin yüzünden üyelik iptali yaptıran bi üye vardı. Kız abla demedi diye neler yapmıştın
Oyy yirimm ben onun agziniii sanki o günler hiç gelmeyecek gibi hissediyorumgünler o kadar hızlı geçiyor ki bide bakmışsın dişi çıkmış yürüyor anne diyor babba babba diyor
bizamanlar kankimdi bak gör nasil kanki iftiraci kankiciddimisin
bidaki kontrol nezman harbimYok kız kesin değil doktor erkeğe benziyo dedi bende gelin güvey oldum
Ciddiyim tabiciddimisin
Hiç ayak yapma boşuna, ikimizi de tanıyor millet
yok artik bukadar güzel hikaye ben bile cikaramadim
ustammi oldun sen benim he kösede oyna
Aralikta 1 ay sonraaabidaki kontrol nezman harbim
kanki olmasın tamam can yoldaşım olsun o zamanbizamanlar kankimdi bak gör nasil kanki iftiraci kanki
sakin kanki olma pinkle
milllettttt pinkstrap nasil bilirdinizCiddiyim tabi
Hiç ayak yapma boşuna, ikimizi de tanıyor millet
olsun özlersin bebisini ultrasol resmini isteriz özelden ona göreAralikta 1 ay sonraaa
Cenaze namazımı kıldırır gibi soruyorsun hayırdırmilllettttt pinkstrap nasil bilirdiniz
yari yolda kalirsan aglamma sonrakanki olmasın tamam can yoldaşım olsun o zaman
amacimda o zatenCenaze namazımı kıldırır gibi soruyorsun hayırdır