- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Olsun ya önemli değil ama o takılır böyle şeylere illa abla denilsin isterbilmiyorum ki deli onun için siz dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ya önemli değil ama o takılır böyle şeylere illa abla denilsin isterbilmiyorum ki deli onun için siz dedim
ben 5 ay kücügüm unutmaNevoş ablansa Rabia daha çok ablan o daha büyük
inanmadı zaten abla onlar çıkıyollaaabenim ortam pink cadisina inanmaz
Sağol çok iyi olmuşgüzel reklam yaptim nevosum yemek bölümünde
abla CISSS abla yokbilmiyorum ki deli onun için siz dedim
Seni pinko'ya karşı korumaya çalışırsam ,Pinko sana daha fazla bulaşırablalar karışır
pinkte teyze deyince kendine mutluluktan ucarOlsun ya önemli değil ama o takılır böyle şeylere illa abla denilsin ister
ksfsm karıştıabla CISSS abla yok
O ortağı değil kız, harbi ortağıinanmadı zaten abla onlar çıkıyollaaa
ablamiinanmadı zaten abla onlar çıkıyollaaa
begenmene sevindim canim benimSağol çok iyi olmuş
ne diyim siz seçin abla-teyze-hala-elti-görümce-kaynana-nineablami
nine sana benzer gencecik kizcagiz diyebilirsinne diyim siz seçin abla-teyze-hala-elti-görümce-kaynana-nine
Ama öbür kız sana abla demedi diye kızıp konuşmamıştınnine sana benzer gencecik kizcagiz diyebilirsin
en iyisi abla diyeyim en saygılısı onine sana benzer gencecik kizcagiz diyebilirsin
iftira iftira kriztanem sakin inanma cadiyaAma öbür kız sana abla demedi diye kızıp konuşmamıştın
parnak kadar cocuga ablami dicen EnHarbiKiz gel kriztanemi yolalimen iyisi abla diyeyim en saygılısı o
ama ama amaparnak kadar cocuga ablami dicen EnHarbiKiz gel kriztanemi yolalim
Ne oluyor sana ya, menepoz yaklaştıkça huy değiştirmeye başladıniftira iftira kriztanem sakin inanma cadiya
abla yok dimiama ama ama