- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
napsın turşunu mu kursunSen neden beni harcatıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napsın turşunu mu kursunSen neden beni harcatıyorsun
Ben de seni seviyorum Pinkom
O listeni düzelt bebeğim, Pirayeyle Vatansever karşımda olmaz
Şart sunacak konumda değilsin ki canımcım. Nevoşumdan uzak dur, iyi anlaşalımtamam gel sulh ilan edelim ama bir şartım var
ohoo ben gelene kadar siz barış bayraklarını sallamışsınız çoktan
neler oluyor burdaaaaaaa
senin.karsinda olamaz belki ama benim yanimda olabilir yafrum
tamam işte nevoş senin olsun ama başka hatunlara asılmak yok ona göreŞart sunacak konumda değilsin ki canımcım. Nevoşumdan uzak dur, iyi anlaşalım
kavga var yetişneler oluyor burdaaaaaaa
ben sanmıyorum pinkoya karşı olacağımıkavga var yetiş
Haaa tamam o zaman artık kanka olabiliriztamam işte nevoş senin olsun ama başka hatunlara asılmak yok ona göre
Ben ona en baştan dedim piroşumu çıkar listeden diye ama kendi duymak istediben sanmıyorum pinkoya karşı olacağımı
kızım sen benim meleeeeemsin benim sana karşı olma ihtimalimi nasıl göz önünde bulundurmuş hayret bişiiiiiiiiiiiBen ona en baştan dedim piroşumu çıkar listeden diye ama kendi duymak istedi
Beni terk mi ediyorsuntamam işte nevoş senin olsun ama başka hatunlara asılmak yok ona göre
Ben şimdi gördüm kkrizantem çıktığımla uğraşma demekten usandım artık icraata geçecem görürsün senDenas14__ cığımm bak bu benim arkamdan neler planlıyor
Ne bileyim artık ne yiyip içiyorsakızım sen benim meleeeeemsin benim sana karşı olma ihtimalimi nasıl göz önünde bulundurmuş hayret bişiiiiiiiiiii
Diğerlerince de sıra gelecekBeni terk mi ediyorsun
Pinko kısmetimi kapatıyorsunNe bileyim artık ne yiyip içiyorsa
Diğerlerince de sıra gelecek
Ben yetmiyor muyum sana?Pinko kısmetimi kapatıyorsun
Hayır cevabını kullanmak serbest miBen yetmiyor muyum sana?