- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Allah'ım ne günah işledim Ya Rabbim, birazdan kalkıp namaz kılcam sabaha kadar af diliycemBen de özledim @nuryolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım ne günah işledim Ya Rabbim, birazdan kalkıp namaz kılcam sabaha kadar af diliycemBen de özledim @nuryolu
1 de gel dedi de inşallah uyanırımNiye unutmadın?Yarın film çektirmeye kaçta gidiyorsun?
Tamam sabah ararim seni.senle ilgili biseyi nasıl unuturum ben1 de gel dedi de inşallah uyanırımNiye unutmadın?
Bak biz sana ne güzel şeyler yaptırıyoruzAllah'ım ne günah işledim Ya Rabbim, birazdan kalkıp namaz kılcam sabaha kadar af diliycem
Harbim benim 11 de uyanık olur musun?Tamam sabah ararim seni.senle ilgili biseyi nasıl unuturum ben
Heeee farkındayımBak biz sana ne güzel şeyler yaptırıyoruz
honki ponki torinoommInsallahHarbim benim 11 de uyanık olur musun?
honki ponki torinoommInsallah
Bişey çıkmayacak gör bak dombili dediydi diyecen ♡♡1 de gel dedi de inşallah uyanırımNiye unutmadın?
Ben olurum:)Harbim benim 11 de uyanık olur musun?
İnşallah canım, bende birşey varmış gibi hissetmiyorum da işte, maksat harbiyle nevoş yakamı bıraksınBişey çıkmayacak gör bak dombili dediydi diyecen ♡♡
Ablaların ablası yaBen olurum:)
Iyiyim biraz daha ama ağrılar var hala şiddetli değil şükürİnşallah canım, bende birşey varmış gibi hissetmiyorum da işte, maksat harbiyle nevoş yakamı bıraksın
Sen nasıl oldun canım?
Ablaların ablası ya
Geçmiş olsun tatlım, zor ya, sen ağrı dedikçe benim içim gidiyorIyiyim biraz daha ama ağrılar var hala şiddetli değil şükür
Geçmiş olsun canım hayırdırIyiyim biraz daha ama ağrılar var hala şiddetli değil şükür
Bende migren çıkarsa dombiği suçluycam bulaştırdın diyeGeçmiş olsun canım hayırdır
Aylık biyolojik ağrılar nevrestemGeçmiş olsun canım hayırdır
Whatsapp tan bulaştırdım arada sms attım ha bide o şuh sesimle bulaştırdımBende migren çıkarsa dombiği suçluycam bulaştırdın diye
Bulaşmış olabilirBende migren çıkarsa dombiği suçluycam bulaştırdın diye
Geçmiş olsunAylık biyolojik ağrılar nevrestem
Aynen bu saydıklarını yaptın, bakın şahitsiniz kabul ettiWhatsapp tan bulaştırdım arada sms attım ha bide o şuh sesimle bulaştırdım