- 27 Ağustos 2022
- 8
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sessizkitap
Gelen goruculerden hic ses cikmamasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olay örgüsü yok burada yazmaya mi üşendiniz? Ne zaman geldiler ne zaman gittiler sevgili miydiniz detay olmalı detay.Gelen goruculerden hic ses cikmamasi
Olay örgüsü yok burada yazmaya mi üşendiniz? Ne zaman geldiler ne zaman gittiler sevgili miydiniz detay olmalı
İstemiyor demekki sonradan vazgecmisler.Hayir bi araci ile israrla gelmek istediler daha once hic gormedim tanimiyorum . Gittikten sonra da ses seda yok 1 hafta oldu
İlk defa boyle bir seyle muhattap oluyorum . Ben de öyle düşündüm ancak gelmek icin de baya bi israr ettiler .İstemiyor demekki sonradan vazgecmisler.
Benim arkadaşımın başına geldi ama onlar bir kaç kez telefonla da görüşmüşlerdi.İlk defa boyle bir seyle muhattap oluyorum . Ben de öyle düşündüm ancak gelmek icin de baya bi israr ettiler .
Hayir ilk defa eve oyle oturmaya geldiler . Ozel bi gorusmemiz olmadi uzaktan gorduk o kadarBenim arkadaşımın başına geldi ama onlar bir kaç kez telefonla da görüşmüşlerdi.
Siz hiç telefonla görüşmediniz mi?
Birde aracıya söylediler ne münasebet dalga mı geçiyorlar,o kadar ısrar ettiler bu tavır ne diye sert cikistilar.
Sonuç olmadı o iş.
Ya aracıya söyleyeceksiniz yada üstünü kapatıp bitireceksiniz.Hayir ilk defa eve oyle oturmaya geldiler . Ozel bi gorusmemiz olmadi uzaktan gorduk o kadar
Ya aracıya söyleyeceksiniz yada üstünü kapatıp bitireceksiniz.
Bence istemiyorlar yoksa şimdiye kadar ulasirlardi
Aklıma başkasını daha görmeye gittiler onlardan olumlu olumsuz dönüş olursa size haber vericekler gibi geldiOlumsuz da olsa haber etselerdi iyiydi .Hayirlisi .
Hayatınızda hiç görmediğiniz, karşılıklı başbaşa iki laf etmediğiniz adam için mi bu kadar dertlendiniz?Olumsuz da olsa haber etselerdi iyiydi .Hayirlisi .