- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.508
- 1.123
- Konu Sahibi PembePanter
-
benim huzurumu kaçıracaklarsa gelmesinler elbette. geliyolarsa halden anlasınlar.kusura bakmasınlar lohusalar hassas olur. onlar bizi idare etsinler biraz da. hayatım boyunca benden buyukleri idare etmek zorunda kaldım. biraz düşünceli olsunlar ya. ama lohusayken hayatı burnumdan getirdiler. psikolojim altust oldu. beni idare edemediler. ama şu an kocamla ve oğlumla başbaşayım çok şükür. hayatı vburnumdan getirip beni üzecek hiçkimse gelmesin evime. olmaz olsunlar. çocugumu öpmelerini aştım da artık kocamla aramı bozmaya başladıkları an bittiler gozumde.
ekrulum ii hoş yazmışsın da , gelenler yardımca olan sıcak insanlarsa tabiki herkes sosyalleşmek ister, 4duvar arasında yeni doğum yapmışsın kafayı yer insan, gel gör ki herkes o kadar ii niyetli değil sanırım arkın bahsettiği de bu, hizmet bekleyen insanlar, ben doğumumdan 2gün sonra koltuklarda yer kalmadığı kimsede yer vermediği için yerde oturduğumu bilirim varsın gelmesin böle insanlar kapımız gerçek dostlara hep açıktır.tmm mikroplara alışsın, ben hergün sokağa çıkarıyorum nerdeyse, herkesin kucağına veriorum ama evimde sigara içilmesini, koridorumun yarısına kadar ayakkabılarla girilmesini, bütün gün çay börek yapıp kızıma harcıycak enerjimin kalmamasını mazur göremiorum
canım çok güzel yazmışşsın çokta haklısın yazdıklarında ama ben kendi adıma çocuğumu sevmelerinden değil hırplamalarından rahatsızım daha 1.5 aylık olan kızım aileden insanların elinde çığlık çığlığa ağlarken ben seyirci kalamıyorum ve inan artık kimse gelmesin karışmasın tek başıma kocamla kızımla sakin stres olmayan bi hayat yaşasam diyorum..
daha bikaç saat önce kaynanam geldi eşiyle bebeğim uyuyodu ben çay koymaya gittim geldiğimde yatak odamda beşiğinde uyuyan kızımı uyandırmış eldivenini patiklerini çıkarmış sıkıyodu ağlasın sesini duyalım diye ve gülüyodu ben nasıl tepkisiz kalayımki hemen aldım acıktı o diye geçtim odama onlar gidene kadarda çıkmadım odamdan...
bu tür insanlara ne tepki ne tavır nede güzel söz etki ediyo fırsat buldukları an hemen ağlatıyolar kızımı senağlama
saygı duyarım....benimkiside zaten bir abla olarak sizlere "birde bu pencereden bakın"anlamında bir tavsiye! idi....değerlendirir veya kaale almazsınız:sm_confused:nasıl derler "paşa gönlünüz bilir"yerimseniben...katılmıyorsanız bildiğiniz gibi devam o halde...rep'iniz içinde teşekkür ederima.s.
Allah; sağlıkla, keyifle ve eşinizle bebeğinizi güle güle büyütmek nasip etsin...güzel günlerini görürsünüz inşallah:Saruboceq:esenkalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?